GTX 1060 6GB The Division Ayarları Nasıl Olmalı?

GhostSVD

Decapat
Herkese iyi forumlar dilerim. Yazdığım sistemle The Division için uygun ayarlar ne olabilir?

MSI B350 PC MATE Anakart | AMD Ryzen 5 1500X İşlemci | CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 2400MHz CL14 Dual Kit Ram | MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB Ekran Kartı | Corsair 120GB Force Serisi LE 200 Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 500MB Yazma) | WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM HDD | Xigmatek GLARE 7A 600W 80+PLUS Temper Camlı 4 Adet Kırmızı Led Fanlı Atx Kasa |

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bende mevcut değil ve hiç oynamadım, GTX 1060 6GB var bende de. Oyun açarken shadow yani gölge ayarını high, yüksek yapıyorum. Anti-Aliasing, kenar yumuşatma ayarını da FXAA yapıyorum diğer ayarları en yüksekte açıp oynuyorum oyunları 1080p'de.

Son düzenleme:
Geforce Experience kurulu ise ordan sistemine uygun otomatik ayar yaptırabilirsin (=

369479 369480

Son düzenleme:
"Şu bağlantıda" hangi ayarın grafik kartını ne kadar yorduğu teker teker incelenmiş. Ben o grafiklere bakıyorum, en büyük atlamanın olduğu yerde kesiyorum.

Örneğin Ambient Occlusion ayarlarında Ultra'ya kadar azar azar artmış, Ultra olunca büyük düşüş olmuş. Demek ki Ultra'ya kadar arttırmak güvenli, Ultra'da gereksiz performans kaybı var. Örneğin Volumetrig fog ve DOF'te orta ayarlar ile yüksek ayarlar arasında görsel fark neredeyse yok ama performans farki var. O yuzden onlari ortada tutmak performans içinnefes aldırıcı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı