GTX 1060 Apex Legends kasıyor

mim123

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarlar konusunda üzerinde durup çözemediğim sorun kalmamışken, 1 yıldır boğuştuğum Apex Legends oyunundaki sebepsiz, gereksiz ve bir o kadar da kafiyesiz kasmalara çözüm bulamayışım beni çöllere düşürdü. Koca 4 sezon boyunca, Jerry'nin Tom'a attığı kazıklar kadar hayal kırıklığıyla çözüm arayışlarını kovaladım durdum ve en sonunda buraya yazmış bulundum. Onlar güncelleme getirdi kasmalar başladı düzelttim ve yine bir güncelleme ve yine hüsran. Şöyle ki ben 4: 3 modda 1280x1024 oynayıp akıcılık kazanan bir bireyken, FPS denemek amaçlı 1680x1050 olan ana çözünürlüğümde oynadım oyunu ve FPS'yi 150 sabitledim. Sonuç mükemmel, yine eskisi gibi yok etmeler efenime söyleyim wall jumplar her neyse gayet iyi giderken her zaman ki gibi beklediğim şey oldu ve yine kasmalar başladı. Bunlara anlam veremiyorum ve düzeltmekten bıktım. Belkide ben düzeltmiyorum, ben sadece uğraşıyorum kendisi düzeliyor. Çoğu kişi 144 Hz al diyor ancak ben bu monitörle akıcı bir şekilde oynuyorum zaten, sorun saçma sapan kasması, imput lag yaşamam.

İşlemci: i5 8400
GPU: GTX 1060 6 GB Gaming X
RAM: 2C16 GB 2667 MHz
Monitör: 22' 60 Hz Samsung 2232BW
Anakart: B360M Bazooka
SSD'ye kurulu.

Şimdiden cevaplarınız için minnettarım. İyi forumlar. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı