GTX 1060 Çekirdek Hızının Düşmesi

Sıcaklık farketmiyor oyunu yeni açtığımda 70 derecede bile oluyor bazı oyunlarda sık sık olurken bazı oyunlarda ara sıra ama bütün oyunlarda oluyor güç modum her zaman yüksek performanstadır çünkü masaüstünde ve prize bağlı oyun oynarım hep keza oyunların grafik ayarları ile ilgili de değil çünkü low ayarlarda bile mhz düşmesi yaşadım yani gpu kullanımım düşmese bile çekirdek hızının düşmesi fps dropluyor 120 fps aldığım bir oyunda bile 135 mhz ye düşünce 5 fps yi gördüm.
Garantiye göstermenizde fayda var veya laptop asus veya msi ise Asus GPU Tweak veya MSI Afterburner indirip kontrol edebilirsiniz.
Marka Monster ama msı afterburner da kullanarak oyunlara girdim ve sorunun mhz düşmesinden kaynaklandığını anladım ama neden mhz düşüyor onu araştırmama rağmen bulamadım o yüzden burda konu açmış bulundum yakın bir zamanda çözemez isem garantiye göndericem.
Galiba 90 derece sınır vardı belki ondan kaynaklı MHz düşürüyordur.
Zannetmiyorum çünkü 70 derecede bile drop söz konusu...

MSI Afterburnerla acaba yanlışlıkla MHz değerleriyle mi oynadınız ki? Ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…