GTX 1060 Choil While Sorunu

BoranK

Megapat
Daha fazla  
Yeni aldığım GTX 1060 ekran kartında bu sorunla karşı karşıyayım ses bazen aşırı oldu, şuan normal seviyede pek duymuyorum zaten oyun oynarken oluyor tek onda da kulaklıktan çok gelmiyor bu sorun kartın ömründen yiyor mu herhangi bir zararı var mı ? Yoksa kullanmaya devam edeceğim sinirlerimi bozana kadar.

Yeni aldığım GTX 1060 ekran kartında bu sorunla karşı karşıyayım ses bazen aşırı oldu, şuan normal seviyede pek duymuyorum zaten oyun oynarken oluyor tek onda da kulaklıktan çok gelmiyor bu sorun kartın ömründen yiyor mu herhangi bir zararı var mı ? Yoksa kullanmaya devam edeceğim sinirlerimi bozana kadar.
Teknik Servis ile görüştünüz mü?

Ekran kartım Asus Strix 1060 aslında ekran kartını yeni almadım, şöyle anlatayım size 1 sene önce bugünlerde almıştım kartımı (eski kart şuan elimdeki değil) 1 senedir kullanıyordum ama memnun değildim yani olması gereken FPS değerlerinin tam yarısını alıyordum performans düşüklüğü yaşıyordum eylül gibi artık dayanamamaya başladım servise yolladım baktılar değişim kararı çıktı gittim Vatan Bilgisayar'dan yenisini verdiler şimdi bunda da Coil While sorunu çıktı bir türlü sağlam ekran kartına sahip olamadım tekrar servisle uğraşmak istemiyorum açıkçası zaten 3 sene garantisi var belki seneye dayanamazsam sese gönderirim. Şuan aşırı rahatsız etmiyor beni.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı