GTX 1060 driver güncellemesi yapılmıyor

Burak eer

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
128 gb ssd 4 320 gb HDD
Ekran kartı
GTX 1060
İşlemci
intel core 2 quad q6600 2,4 GHz 4 çekirdek
Ekran kartımı bilgisayarıma yeni taktım daha öncesinde GTX 550 Ti kullanıyordum, bu ekran kartını yükledikten sonra 560.70 driverini kurmaya çalıştım fakat yaklaşık yüzde 35-40'larda mavi ekran verdi guvenli modda DDU'dan sürücüleri sildim. Tekrar denedim fakat gene aynı oldu ve bazen mavi ekran verdikten sonra PC açılıyor sürücü yüklenmiş gibi gözüküyor fakat Valorant'a giremiyorum ya mavi ekran veriyor ya hiçbir şey vermeden direkt PC'yi resetliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mavi ekran sorunu Microsoft'un yaptığı bir güncellemeden kaynaklanıyor, senle alakası yok yani.

Ben şu anda 1060 6 GB'lik ekran kartı takılı ve 536.. Sürümünü kullanıyorum yani eski sürüm fakat her oyuna girebiliyorum sadece Valorant'a giremiyorum bu nasıl çözülür? Bir de Microsoft'un yaptığı bir güncellemeden kaynaklanıyor diyorsun o cuma günkü global olaydan bahsediyorsun sanırım ama ben bununla 4 gündür ugraşıyorum ve hep aynı.

Ekran kartımı bilgisayarıma yeni taktım daha önceinde GTX 550 Ti kullanıyordum bu ekran kartını yükledikten sonra 560.70 driverini kurmaya çalıştım fakat yaklaşık yüzde 35-40'larda mavi ekran verdi guvenli modda DDU'dan sürücüleri sildim tekrar denedim fakat gene aynı oldu ve bazen mavi ekran verdikten sonra PC açılıyor sürücü yüklenmiş gibi gözüküyor fakat Valorant'a giremiyorum ya mavi ekran veriyor ya hiçbir şey vermeden direkt PC'yi resetliyor.

Başlık yanlış olmuş GTX 1060 güncellemesi yapamıyorum.

Ekran kartımı bilgisayarıma yeni taktım daha önceinde GTX 550 Ti kullanıyordum bu ekran kartını yükledikten sonra 560.70 driverini kurmaya çalıştım fakat yaklaşık yüzde 35-40'larda mavi ekran verdi guvenli modda DDU'dan sürücüleri sildim tekrar denedim fakat gene aynı oldu ve bazen mavi ekran verdikten sonra PC açılıyor sürücü yüklenmiş gibi gözüküyor fakat Valorant'a giremiyorum ya mavi ekran veriyor ya hiçbir şey vermeden direkt PC'yi resetliyor.
17215612945022399686914790040016.jpg

Ek bilgi: Riser kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı