C chaoss Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #1 MSİ Aero GTX 1060 6 GB ekran kartım var. Bilgisayarı ilk topladığımda GTA 5'te 70 FPS civarında alıyorken birkaç gündür 50 FPS civarında alıyorum. Bilgisayarın açılış hızı da biraz yavaşladı gibi. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2017
MSİ Aero GTX 1060 6 GB ekran kartım var. Bilgisayarı ilk topladığımda GTA 5'te 70 FPS civarında alıyorken birkaç gündür 50 FPS civarında alıyorum. Bilgisayarın açılış hızı da biraz yavaşladı gibi. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım ?
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 13 Eylül 2017 #2 Öncelikle bilgisayarında virüs var mı? Sürücülerin güncel mi? Arkaplanda hiçbir şey çalıştırmıyorsun değil mi? Artı 0 Eksi
Öncelikle bilgisayarında virüs var mı? Sürücülerin güncel mi? Arkaplanda hiçbir şey çalıştırmıyorsun değil mi?
KS KS C chaoss Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2017 #3 Gordon Freeman dedi: Öncelikle bilgisayarında virüs var mı? Sürücülerin güncel mi? Arkaplanda hiçbir şey çalıştırmıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Sürücülerin hepsi güncel. Malwarebytes virüs programı ile tarama yaptığımda bilgisayarımda virüs bulmuyo arka plandada gözüme çarpan birşey olmadı. Artı 0 Eksi
Gordon Freeman dedi: Öncelikle bilgisayarında virüs var mı? Sürücülerin güncel mi? Arkaplanda hiçbir şey çalıştırmıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Sürücülerin hepsi güncel. Malwarebytes virüs programı ile tarama yaptığımda bilgisayarımda virüs bulmuyo arka plandada gözüme çarpan birşey olmadı.