GTX 1060 Fan Hızının Yavaşlamaması

Eğer birisiyse sorunun şu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

evet kardeşim ben ikiside çalışıyor zannediyordum. maalesef biri çalışıyormuş. şimdi videodaki gibi bilgisayarı kapatıp yapılanı deniyeceğim sonucu yazarım.

Kapatmana gerek yok. Dönmeyen fanı elle çevirince diğeride düzeliyor. Tabi olması gereken kartın yenisiyle değiştirilmesi ama onuda servis yapmıyor malesef.

şuan eskisi gibi oldu. kapatıp elimle çevirdim. şuan iki fanda çalışıyor. snipper elite 4 oyununu açtım 5-10 dakika sonra çalışmaya başladı. akabinde oyunu kapattım 1-2 dakika içinde ikiside durdu. MSI Afterburner programını çalıştırdım. ikiside aynı şekilde çalıştı ve programı kapatmamın ardından fanlar durdu. anlamadığım neden böyle oluyor daha da derine inersek sürekli bu şekilde mi olacak? sıkıntı neden kaynaklanıyor?

Sıkıntı sanırım fanlardan birinin bir sebepten ötürü çalışmaya başlayamaması. Kart da fanı döndürebilmek için full yükte fanlara yükleniyor ve bu yüzden biri son hızda dönerken diğeri takılı halde duruyor. Çözümü ben bulamadım. Kimisi güç kablosu kimisi manyetik alan filan demiş. Videonun yorumları incele

bir çok kişide aynı problem olduğundan fabrika çıkışlı bir sıkıntıya benziyor. şuan sorun yok gibi bakalım olmadı servis yolu gözüküyor :(

Afterburnerda manuel fan ayarı yaparsan fanlar belirlediğin şekilde çalışır. Tabi biri takılmazsa. Servise boşuna gönderme benim gibi 15 gün kartsız bekleyip geri aynı sorunlu kartı alırsın. Şu konuyu oku

evet o konuyu biraz önce baştan sona okudum. can sıkan bi durum. şuan dediğim gibi ekran kartı fanları yük altında aynı anda çalışıp duruyor. şunu söylemek gerekirse sistemi toplayalı 2 ay kadar oldu ve bu durum bir hafta önce başladı anladığım kadarıyla ters giden bir durumdan kaynaklandı. bakalım nasılsa bu sorunla karşılaşan kişi sayısı bu kadar fazla ise sessiz kalmazlar diye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı