Sizce hangisini almalıyım ?

• Özel Tasarım

Oy: 38 95,0%
  • Founders Edition

Oy: 2 5,0%

• Oy verenlerin toplamı
    40
Biri gtx 1070 mi dedi :) Elimde Asus'a ait gtx 1070 turbo ekran kartı var. 2.ayı dolmadı bile. satmak istiyorum almayı düşünen varsa uygunn fiyata vereceğim. Garantilidir.

Burada kimse 1070 demedi yalnız. :dikkatli: O 1070 de alınmaz. Referans tasarımdan farkı yok. Siz niye aldınız ki? O kadar özel tasarım varken.

Referans tasarımı bile daha iyi gibi. Blower fan kullanılıyor ama yan taraf tamamen kapatılıyor. Blower fanın mantığına ters bir tasarım. Bir de arka plaka yok bu kartta. Asus neden böyle bir tasarım yaptı anlamıyorum. Sıcaklık değerlerini çok merak ediyorum bu kadar düşük TDP değerine sahip kartın.

Merhabalar,

Çok kısa bir sorum olacaktı. Yakın zamanda bir bilgisayar toplayacağım. Bu sisteme GTX 1060 ekran kartı alacağım fakat kararsız kaldım. Referans (Founders Edition) mu alsam yoksa özel (MSI, Asus vb.) tasarım mı karar veremedim. Çünkü özel tasarımlar ile Founders Edition arasında nereden bakılsa 500 TL bir fark mevcut. Sizce Founders Edition alsam çok performans fark eder mi ya da çok ısınır mı? Yoksa 500 TL daha verip özel tasarım almaya değer mi ? Bir de Founders Edition'u nereden alabilirim ?
Founders edition tek fanlı çok ısınır GPU ömrü uzun olmaz ama özel tasarım 2 fanlı alırsanız ki özel tasarımlarda saat hızı arttırılıyor hatta bazen vram falan kesinlikle özel tasarım tavsiye ederim

Buna bir bakın : ASUS GeForce GTX1060 GDDR5 3GB 192Bit NVIDIA Dual DX12 Ekran Kartı

Şuan vatanda yok ama başla yerlerde daha ucuzunu ve OC edition olanları bulabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı