GTX 1060 için Monitör Tavsiyesi

fortune444

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 40' Samsung Smart TV var. Ve GTX1060 ekran kartı içeren bir oyun sistemi topladım. İnternette ''Oyun için 40' kötü olur, çok geniş, pikselleri sayarsın, LCD TV'lerin tepki süreleri düşük oluyor. ''Monitör al'' diyorlar. Çok kararsızım. 400 TL civarı bir bütçem kaldı.

Sizce:

Philips 223V5LHSB/00 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD Led Fiyatı

bu monitörü mü alsam yoksa 40' Samsung Smart TV'ye HDMI bağlayıp öyle mi oynasam? Hangisinde daha iyi görüntü alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 40' Samsung Smart TV ile oyun oynadım cidden göz yoruyor. Monitörü masanın üzerinde kullanıyorsan en ideal boyut 21-27' arası hatta 24' tam oluyor, 27 biraz büyük gelebiliyor. Bütçen bu ise Asus VP228T 21.5" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Led Monitör Fiyatı bu monitörü tercih etmelisin. 1ms ile çok daha iyi oyun keyfi yaşarsın. Aralarında ciddi fark var hiç düşünmeden attığımı alabilirsin.

Bende 40' Samsung Smart TV ile oyun oynadım cidden göz yoruyor. Monitörü masanın üzerinde kullanıyorsan en ideal boyut 21-27' arası hatta 24' tam oluyor, 27 biraz büyük gelebiliyor. Bütçen bu ise Asus VP228T 21.5" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Led Monitör Fiyatı bu monitörü tercih etmelisin. 1ms ile çok daha iyi oyun keyfi yaşarsın. Aralarında ciddi fark var hiç düşünmeden attığımı alabilirsin.

Çok iyi gibi duruyor, peki şunu sorsam, bunu almak biraz bütçemi aşıyor, sizce SSD'mi 250GB'den 120'ye indirsem mi? Zaten sadece işletim sistemi ve bir iki beğendiğim oyun için kullanacağım, yanında 1TB Dahili Harddisk de alıyorum.

Çok iyi gibi duruyor, peki şunu sorsam, bunu almak biraz bütçemi aşıyor, sizce SSD'mi 250GB'den 120'ye indirsem mi? Zaten sadece işletim sistemi ve bir iki beğendiğim oyun için kullanacağım, yanında 1TB Dahili Harddisk de alıyorum.

Dediğin gibi yapabilirsin. Sadece sistem ve bir kaç oyun için yeterli olur.

Ben sanırım SSD'yi küçültmeyeceğim :D 5MS ile 1MS arasında da o kadar fazla fark olmuyormuş, benim aldığım kalsın :D Tekrar soruyorum o zaman , ilk mesajda gösterdiğim monitör iyi mi? Biri inceleyip yardımcı olabilir mi acaba?

İndirmemen daha iyi olur tabii ki ama bütçe yetmiyorsa yapıcak birşey yok. İleride SSD upgrade edilebilir ama monitörü değiştirmek çok daha pahalıya geliyor.

Aralarında ciddi derecede fark var. İki monitörü kıyaslıyarak konuşursam sizin attığınız vasat denilebilir. 1ms ile 5ms arasında fark var gayetde fark ediliyor 2ms ile 1ms arasındaki fark anlaşılmıyor.

Hmm anladım, peki bu attığınız 60Hz'mi yoksa daha fazla mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı