GTX 1060 için Monitör Tavsiyesi

Mr Ragnot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1060 ile bir sistem kuracağım ama monitör konusunda kararsız kaldım. IPS panel, çerçevesi mümkün olduğunca kısa olan 23"-24" civarı bir monitör istiyorum. FreeSync olmayan 75 Hz monitör bulamadım, 75 Hz ile 60 Hz farkını cidden hissedebilir miyim? Bir de genelde 700-800 TL civarında öneri yapılınca üstüne bir 300 TL daha ekleyip 144 Hz monitör almak aklıma geliyor ancak GTX 1060 yetersiz kalabiliyor. Kriterlerimi göz alarak uygun fiyatlı monitör önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 144 hz monitorler fps oyunları içindir.Gta 5 bf1 gibi oyunlarda 144 fps üstü full ayarlarda hayal gibi bir şey.Fps oyunu oynayacaksanız 144 hz gtx 1060 a yeter.

Yani AAA oyunları bitiririm, sonunda yine döneceğimiz yer (arkadaş çevresinden dolayı); Lol, CS:GO, Overwatch vb. olacaktır. 144 Hz monitörlerde aynı zamanda 100 Hz, 75 Hz gibi özellikler de bulunuyor mu?

Merhabalar ben de benzer bir konu açacaktım bu konuyu görünce girdim içeri :) çok kararsızım. Aynen arkadaş gibi gereksinim canavarı oyunlardan ziyade wow, dota gibi oyunları oynuyorum. 1060 6gb ekran kartı için 1080p mi 1440p mi çok kararsızım..

Merhabalar ben de benzer bir konu açacaktım bu konuyu görünce girdim içeri :) çok kararsızım. Aynen arkadaş gibi gereksinim canavarı oyunlardan ziyade wow, dota gibi oyunları oynuyorum. 1060 6gb ekran kartı için 1080p mi 1440p mi çok kararsızım..
1060 1080p için idealdir.

Yani AAA oyunları bitiririm, sonunda yine döneceğimiz yer (arkadaş çevresinden dolayı); Lol, CS:GO, Overwatch vb. olacaktır. 144 Hz monitörlerde aynı zamanda 100 Hz, 75 Hz gibi özellikler de bulunuyor mu?
144hz limit değer istersen 60 veya 100 e ayarlayabilirsin ama 144hz almışken neden 100 e çekesin ki 144 hz diye 144 fps almak zorunda değilsin freesync lisansının maliyeti yok yani sana bi zararı yok freesync teknolojisinin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı