GTX 1060 LOL düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Araz11

Centipat
Arkadaslar merhaba. i7 7700HQ, GTX 1060'lı bir laptopa sahibim. PUBG'de Ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum, kasma vb şeyler olmuyor fakat LOL'de düşük ayarlarda bile fightlarda 85 FPS'e kadar düşüyor ve kasma yapıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not: Windows 10 Home sürümü kullanıyorum. Driver'lar güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar merhaba. i7 7700HQ, GTX 1060'lı bir laptopa sahibim. PUBG'de Ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum, kasma vb şeyler olmuyor fakat LOL'de düşük ayarlarda bile fightlarda 85 FPS'e kadar düşüyor ve kasma yapıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşın da dediği gibi lolde diğer grafik kartını kullanıyor olabilir. Bunun haricinde oyun ayarlarından pencereli, tam ekran pencereli ve tam ekran ayarlarını kontrol et derim. Genelde tam ekran pencereli yapınca fps düşüşü olabiliyor. Tam ekran yap ve fpsini 144'e sabitle.

Bilet atsana Riot'a çözer onlar.

İşlemcin düşüktür LoL nerdeyse tamamınıyla işlemci kullanan bir oyun
dostum işlemcim i7 7700hq düşük olacağını sanmıyorum ki ayrıca pubg de ultrada oynayaibliyorum
Arkadaşın da dediği gibi lolde diğer grafik kartını kullanıyor olabilir. Bunun haricinde oyun ayarlarından pencereli, tam ekran pencereli ve tam ekran ayarlarını kontrol et derim. Genelde tam ekran pencereli yapınca fps düşüşü olabiliyor. Tam ekran yap ve fpsini 144'e sabitle.
onuda kontrol ettim 1060 ile çalıştırıyor oyunu ya
Ayrıyetten arkadaşlar laptopu alalı 1 yıla yakın oldu ve ilk aldığım zamanlar aynı şekil pubg oynuyordum rahatlıkla ve lolde fightlarda 180 fps altı düşmüyordu , birden oldu bu olay yani sadece lolde oluyor böyle..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı