GTX 1060 Masaüstü Bilgisayar İçin Öneriler

Yada 1600 tercih edebilirsiniz. Ayrıca bildiğim kadarıyla 1500X' de soğutucu bulunmakta.
Dediğiniz gibi soğutucu varmış, yeni fark ettim. Ayrıca o SSD, Kasa ve HDD pek de verimli sayılamaz. Ayrıca Gigabyte soğutmada daha sessiz bir soğutma sunuyor.

Bütçem 3400 TL civarında. Benim topladığım sistem 4200 TL %18 KDV indirimi ile 3400 TL oluyor. Arkadaşlar o zaman bir de Hepsiburdadan bi bakın. Bütçeyi biraz geçebiliriz.

Bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni hesap açtığınız için bu hesap eski hesabınızla birleştirilip ban süreniz devam edecektir. Sizin için hepsibuırada.com üzerinden bir sistem toplayacağım.

Sizin dediğiniz üzere sistemimdeki yeniliklerim:
-Ekran kartını RX 580 ile değiştiriyim(şu an stokta yok )
-Monitörü 1ms olan bir monitörler değiştiriyim.
-Ve anakartı daha ucuz bi model alayım
Peki bu asus a primede OC yapma şansım var mı?

İlginiz için teşekkürler.

Sizin dediğiniz üzere sistemimdeki yeniliklerim:
-Ekran kartını rx 580 ile değiştiriyim(şu an stokta yok )
-Monitörü 1ms olan bir monitörler değiştiriyim.
-Ve anakartı daha ucuz bi model alayım
Peki bu asus a primede oc yapma şansım var mı?

İlginiz için teşekkürler.
Size uygun sistemi şimdi atacağım.

Ben Enes yazım kurallarına uymadığım için ban yedim kusura bakmayın yeni hesap açtım. bütçem 3400 tl civarında. Benim topladığım sistem 4200 tl %18 kdv indirimi ile 3400 tl oluyor.

Arkadaşlar o zaman bir de Hepsiburdadan bi bakın.

Bütçeyi biraz geçebiliriz.

Bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.
Hepsiburada da neyde indirim var?

SSD'yi sonradan takviye edebilirsiniz. RX580 stokta olmadığı için GTX1060 tercih ettim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 94
Hepsiburada bazen(ben okullar tatile girerken diye bekliyorum) bilgisayar ürünlerinde satıcısı hepsiburada olan ürünlerde %18 KDV indirimi yapıyor. Ben de bir sistem daha toplamıştım. RX 580 kullandım. Fakat stokta kalmayınca GTX 1060'a döndüm. Bana eğer size de zahmet olamayacaksa link atabilir misiniz? Ben SSD'yi sonradan dahil etmek yerine RAM takviyesinde bulunmayı düşünmüştüm.

Bu SSD'yi seçmenizin özel bir nedeni var mı? Ben Kingston markasının bir SSD'sini almayı düşünüyordum. Bir de bir şey daha soracağım. Neden 3 GB kullandınız ekran kartını?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı