Merhaba Technopat ailesi öncelikle iyi çalışmalar.
Mevcut ekran kartım GTX 1060 3GB 192 Bit. Şimdi şöyle bir sorunum var. İki adet monitör kullanıyorum. Ana monitörüm HDMI'dan biraz daha kalın bir giriş ile bağlı.
İkinci monitörüm ise VGA'dan HDMI'a dönüştürücü bir aparat ile bağlı. Üçüncü monitörümüde aynı şekilde bağladım fakat monitörde bir görüntü kayması meydana geldi.
Sorun acaba kablodamı diyerek ikinci VGA-HDMI dönüştürücü olan monitörümü bağladım. Onda görüntü net. Herhangi bir sıkıntısı yok. Monitörü başka bir PC'ye direk VGA'dan bağladıgım zamanda sorun yok. Sorun tam olarak çözemedim yardımcı olur musunuz?
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
Resimlerde bu şekilde.
Mevcut ekran kartım GTX 1060 3GB 192 Bit. Şimdi şöyle bir sorunum var. İki adet monitör kullanıyorum. Ana monitörüm HDMI'dan biraz daha kalın bir giriş ile bağlı.
İkinci monitörüm ise VGA'dan HDMI'a dönüştürücü bir aparat ile bağlı. Üçüncü monitörümüde aynı şekilde bağladım fakat monitörde bir görüntü kayması meydana geldi.
Sorun acaba kablodamı diyerek ikinci VGA-HDMI dönüştürücü olan monitörümü bağladım. Onda görüntü net. Herhangi bir sıkıntısı yok. Monitörü başka bir PC'ye direk VGA'dan bağladıgım zamanda sorun yok. Sorun tam olarak çözemedim yardımcı olur musunuz?
8IqsN4.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 27 Mayıs 2020 tarihinde yüklenmiş olup, 4032×1908 piksel, JPG formatındadır — 8IqsN4 . jpg
S9MnJU.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 27 Mayıs 2020 tarihinde yüklenmiş olup, 4032×1908 piksel, JPG formatındadır — S9MnJU . jpg
JrNShx.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 27 Mayıs 2020 tarihinde yüklenmiş olup, 1908×4032 piksel, JPG formatındadır — JrNShx . jpg
Xq5lbH.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 27 Mayıs 2020 tarihinde yüklenmiş olup, 1908×4032 piksel, JPG formatındadır — Xq5lbH . jpg
Resimlerde bu şekilde.
Son düzenleyen: Moderatör: