GTX 1060 Oyun Performansı Sorunu

Kardesim sen GTX 1070 ile bu ayarlarda 2K da oynaman lazim bencr Te hnopat in GTX 1060 test videolarini bi izlemelisin ayrica ben onceden bu ayarlarda 60 ustu FPS aldigima adim gibi eminim.

MSAA ve FXAA kapalı advenced graphıcs tamamen kapalı ultra ayarlarıda very hıgh yaptım v synch de kapalı.Eki Görüntüle 200529
NVIDIA Denetim masasından ayarları arttırmış olma ihtimaliniz var mı acaba? Oyunun ayarlarını yoksayıp kendi yüksek ayarlarını yapmış olabilir. NVIDIA Geforce Expreience programı yüklü değilse mutlaka yükleyin. Yükledikten sonra çok ciddi fark yaratabiliyor. Oyunu o programla optimize edin. Optimize edince büyük ihtimalle MSAA yı 2x yapacaktır. Onu da off yapın. Bence düzelme olacaktır. Ama hepsi ayarlı diyorsanız işletim sisteminizle alakalı bir sorun olabilir.

NVIDIA Denetim masasından ayarları arttırmış olma ihtimaliniz var mı acaba? Oyunun ayarlarını yoksayıp kendi yüksek ayarlarını yapmış olabilir. NVIDIA Geforce Expreience programı yüklü değilse mutlaka yükleyin. Yükledikten sonra çok ciddi fark yaratabiliyor. Oyunu o programla optimize edin. Optimize edince büyük ihtimalle MSAA yı 2x yapacaktır. Onu da off yapın. Bence düzelme olacaktır. Ama hepsi ayarlı diyorsanız işletim sisteminizle alakalı bir sorun olabilir.
Zaten geforce experience kullaniyorum bikez ordan yapilan ayarlarla girdim 20 FPS gecemdi ordaki ayarlari kisdim 30 oldu kendim bi ayarlar yaptim 25 oldu ama biturlu GTX 1060 gucune erisemedim sunu dusunuyorum acaba ekran karti olarak Intel Hd graphic mi kullaniliyor?

Tam olarak işe yarar mı bilemem, ancak başkasında da böyle bir problem vardı. RAM'ini değiştirdikten sonra sorun çözülmüştü. Kingston RAM kullanıyordu, sonradan Crucial RAM aldı, sorunu düzeldi.
Benim ramlar gskill de pek bi alakasi olcagini nedense dusunemiyorum ama sagolun ben bu hafta sonu vatana goturcrm kasayi sonucu yazarim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı