GTX 1060 Oyun Performansı Sorunu

NVIDIA Denetim masasından ayarları arttırmış olma ihtimaliniz var mı acaba? Oyunun ayarlarını yoksayıp kendi yüksek ayarlarını yapmış olabilir. NVIDIA Geforce Expreience programı yüklü değilse mutlaka yükleyin. Yükledikten sonra çok ciddi fark yaratabiliyor. Oyunu o programla optimize edin. Optimize edince büyük ihtimalle MSAA yı 2x yapacaktır. Onu da off yapın. Bence düzelme olacaktır. Ama hepsi ayarlı diyorsanız işletim sisteminizle alakalı bir sorun olabilir.

Tam olarak işe yarar mı bilemem, ancak başkasında da böyle bir problem vardı. RAM'ini değiştirdikten sonra sorun çözülmüştü. Kingston RAM kullanıyordu, sonradan Crucial RAM aldı, sorunu düzeldi.

Zaten geforce experience kullaniyorum bikez ordan yapilan ayarlarla girdim 20 FPS gecemdi ordaki ayarlari kisdim 30 oldu kendim bi ayarlar yaptim 25 oldu ama biturlu GTX 1060 gucune erisemedim sunu dusunuyorum acaba ekran karti olarak Intel Hd graphic mi kullaniliyor?

Tam olarak işe yarar mı bilemem, ancak başkasında da böyle bir problem vardı. RAM'ini değiştirdikten sonra sorun çözülmüştü. Kingston RAM kullanıyordu, sonradan Crucial RAM aldı, sorunu düzeldi.
Benim ramlar gskill de pek bi alakasi olcagini nedense dusunemiyorum ama sagolun ben bu hafta sonu vatana goturcrm kasayi sonucu yazarim

sunu dusunuyorum acaba ekran karti olarak Intel Hd graphic mi kullaniliyor?

Dostum dusuk bir ihtimal ama olabilir. Oyuna sag tiklayip nvidiayla ac deneyebilirsiniz. Ayriyetten suruculerim guncel demissiniz tekrar bi kontrol edin olmadigi takdirde ddu ile suruculerinizi silip yeniden yukleyin. Bununla ilgili yazilar forumda mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…