Iron_Demir

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 ay önce topladığım GTX 1060'lı bilgisayarımda oyunlarda yüksek FPS'ler alıyorudum fakat birkaç gün önce FPS sayacında bir düşüş olduğunu farkettim. İlk olarak bir oyun oynarken FPS bir anda 130 iken 50 oldu. O oyunun grafik ayarlarını düşürdüm fakat bu, bilgisayarımda olan sorunu düzeltmeyecek. Farklı oyunlarda denediğimde ise ciddi bir düşüş olduğunu farkettim. Bu arada sorun darboğaz olamaz diye düşünüyorum çünkü işlemcim i5 6600k ve tüm parçalar birbiriyle uyumluydu. Bana yardım ederseniz çok sevinirim, herkese iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut sistemindeki RAM kaç GB? RAM miktarının azlığı bazen anlık fps düşüşlerine sebebiyet vermektedir. Bunun dışında daha önceki stabil çalıştığını düşündüğün eski bir sürücüyü dene. Son olarak belki bir virüs olabilir oyun esnasında programlarla anlık GPU CPU RAM kullanımlarına bak. FPS düşüşünün sebebini bu şekilde anlayabilirsin.

FPS'i görmek için bir program kullanıyorsan bunu kaldırmayı dene. Daha önce başıma gelmişti.

Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Öncelikle, RAM 16GB ve bir sorun olduğunu düşünmüyorum RAM ile ilgili. Eski sürücü indirmeyi denedim, işe yaramadı ve virüsün de olmadığını düşünüyorum çünkü bilmediğim şeyler indirmedim ve virüs korumam var, oyunlarda da CPU veya RAM'den çok fazla kullanmıyor. Dün bilgisayarımda oturduğum yeri değiştirdim, belki ondan kaynaklanmıştır fakat dün bir anda düzeldi. Bir daha cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…