GTX 1060 PC Oyunda kapanıyor

İ5 6500 = İ5 4670 ile her oyunda %99 GPU kullanımı görüyorum çok haklısın.

En yuksek ayarlarda zaten otomatik secimi o oyunun ve monitorum 1080p 64hz 5ms diye biliyorum

Başka oyunlardada aynı sorun var mı ? Yoksa sadece CS:GO adlı oyundamı böyle bir sorun yaşıyorsunuz ? Bize 25 FPS aldığınız video veya resim atabilirmisiniz ?

Tamam abi, lütfen beni dövme

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senin ban yemeni istemem dostum. Ama video'da ne FXAA Açılmış, ne de MSAA. FXAA Açıp MSAA x8 yapsın bakalım CPU kullanımı kaç oluyor. Doğru düzgün videoyu izlemeden yorum yapıyorsunuz. Çok fazla bilmişlik bir şey ifade etmiyor, öğretici konuşmak ifade ediyor. Ayrıca sen bu ukalalıkla nereye kadar dayanırsın bilemiyorum bu forumda.

O zaman bir şey demem zaten. FXAA ve MSAA yaparsa o zaman olmaz. Ayrıca ukala derken? Bundan önceki mesajımdan mı bahsediyorsunuz? Ben kimseyi kırmak ya da üzmek istemezdim.

O zaman bir şey demem zaten. FXAA ve MSAA yaparsa o zaman olmaz. Ayrıca ukala derken? Bundan önceki mesajımdan mı bahsediyorsunuz? Ben kimseyi kırmak ya da üzmek istemezdim.
Ben ukalaca anlamam, veya bir başkası ukalaca anlamaz mesajını. Ancak mesajı ilettiğin kişi anlayabilir bunu. Burası bir forum insanların yardım istemesi ve yardım etmesi için oluşturulan bir platform. Düzgünce konuşmak varken yanlış anlaşılmak hoş olmamalı.

Karşı kişi beni yanlış anladıysa o zaman bana "Ben ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım" türünden bir şey söyleyebilir, neyse bu konuyu uzatmayalım...

Bişey soracağım ben teog dan sonra 6000 tl ye technopat on Murat abi için yaptığı pc den alacaktım gtx970 yerine gtx 1070 taksam ne gibi değişiklikler olabilir örn olarak gta 5 in fps durumunu yazarsanız severim 2. Olarak Asus mg248q alacaktım 2 tane kasma ısınma problemi olur mu 6000 tl pc de kullanacaktım
Msi Gtx 1070 ile sorun çıkar mı sizce

Neden 2 Monitör?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…