- Katılım
- 29 Temmuz 2016
- Mesajlar
- 3.984
Başka bir konu açarsanız yardım edebiliriz...Cinema 4d kullanırken az geliyo
Başka bir konu açarsanız yardım edebiliriz...Cinema 4d kullanırken az geliyo
Tamam abi, lütfen beni dövme![]()
Montajını aldığınız yerin yapması gerekirdi. CD ROM almayı düşünüyor musunuz ? Bize anakartınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz.
B150m bazooka.
Ben sanki sana kötü bir şey söyledim gibi konuşuyorsunKardeşim bana karşı biraz saygılı olur musun ? Ben sana karşı böyle tavırlar sergilediğimi düşünmüyorum seninde bana böyle davranmanı haklı bulmuyorum.
Bilgisayarı nereden toplattınız ?
Ben sanki sana kötü bir şey söyledim gibi konuşuyorsun.
Dalga geçmek mi? Benim demek istediğim "Tamam arkadaş sen haklısın, konuyu kapatabilirsin" türünden bir söz idi.Dalga geçmek senin gözünde iyi birşey sanırsam.
Dalga geçmek mi? Benim demek istediğim "Tamam arkadaş sen haklısın, konuyu kapatabilirsin" türünden bir söz idi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.