bir değişiklik olmadıHocam bir senedir format atmadım bin tane uygulama açık arkada 3.5GB RAM kullanıyorum bu yazıyı yazarken. Görev yöneticisi > işlemler > "arka plan işlemleri" kısmında işinize yaramayan uygulamaları sonlandırıp ram kullanımında bir değişiklik olup olmadığını kontrol eder misin?
bir değişiklik olmadı
Hocam geçenlerde yayınlanan bir Windows güncellemesi oyun performansını çok kötü etkilemişti, sonraki güncellemede sorunu çözmüşlerdi. Bir aydır güncelleme yapmadım kesin bir şey demiyorum ancak sebebi bu olabilir.
Windows 10 mu? Debloated Windows 10 Single Laungue kullanıyorum boşta 2.8-3 Civarları ama oyuna girip çıkınca değerler 2.5'e falan düşüyor.16G kullanıcısı olarak boşta 1.3/1.4 GB gibi bir RAM kullanımı mevcut bende, eğer ki dediğiniz gibi arka planda herhangi bir şey açık değilse açıkçası biraz fazla gibi.
Windows 7 kullanıyorsunuz.Boşta 4 GB RAM kullanıyor ve normal mi diyorsunuz. Bilgisayarla aranız bayağı iyi olmalı. Evde kullandığım bilgisayar boşta 500 MB'den fazla RAM kullansa bir terslik mi var diye araştırma yaparım.
Windows 7 kullanıyorsunuz.
Arkadaşlar 3-4 hafta öncesine kadar Valorant PUBG falan oynayabiliyordum ama son 2 haftadır Valorant'a girince bilgisayarınız düşük bellek ile çalışıyor hatası alıyorum ve oyun kendini kapatıyor ama CS:GO oynayabiliyorum oyundan atmıyor. Görev yöneticisine girince boştayken bana fazla RAM kullanıyor gibi geldi sizde bir bakabilir misiniz format atsam çözülür mü bu sorun.
Sistemim.
Ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 Gaming Plus 6 GB.
Anakart: MSI B350 Gaming Plus.
RAM: Kingston HyperX Predator 4x2 = 8 GB 3000MHz.
Eki Görüntüle 1143386
Linux ile Windows 10'un kullandığı rami mi karşılaştırıyorsunuzHayır, Linux kullanıyorum ama Windows 10 da kullansam aynı fikirde olurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.