Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 9 Ekim 2018 #11 biohazard0627 dedi: Demek istediğinizi tam anlamadım fakat ekran kartı takılı iken hdmi ile bağlıyorum , ekran kartını çıkarıp onboard gpu denerken vga-dvi-hdmi hepsiyle denedim sonuç aynı Genişletmek için tıkla... Demek istediğim HDMI kablosunu anakarta mı ? Ekran kartına mı takıyorsunuz ? Yani kabloyu şuraya mı takıyorsunuz ?
biohazard0627 dedi: Demek istediğinizi tam anlamadım fakat ekran kartı takılı iken hdmi ile bağlıyorum , ekran kartını çıkarıp onboard gpu denerken vga-dvi-hdmi hepsiyle denedim sonuç aynı Genişletmek için tıkla... Demek istediğim HDMI kablosunu anakarta mı ? Ekran kartına mı takıyorsunuz ? Yani kabloyu şuraya mı takıyorsunuz ?
biohazard0627 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 62 10 Ekim 2018 #12 Travis dedi: Demek istediğim HDMI kablosunu anakarta mı ? Ekran kartına mı takıyorsunuz ? Yani kabloyu şuraya mı takıyorsunuz ? Eki Görüntüle 336393 Genişletmek için tıkla... Hdmi ile bağlıyorum hocam gösterdiğiniz yere , fakat bununla ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum ,çünkü apudan da görüntü alamıyorum
Travis dedi: Demek istediğim HDMI kablosunu anakarta mı ? Ekran kartına mı takıyorsunuz ? Yani kabloyu şuraya mı takıyorsunuz ? Eki Görüntüle 336393 Genişletmek için tıkla... Hdmi ile bağlıyorum hocam gösterdiğiniz yere , fakat bununla ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum ,çünkü apudan da görüntü alamıyorum