GTX 1060 Sistem için Kasa Önerisi

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, oyun oynamak için kasa almayı düşünüyorum. Donanım bileşenlerim:
  • GTX 1060
  • R5 2600X
  • MSİ B450 TOMAHAWK (ATX)
  • 650W PSU +80 BRONZE
Bu bileşenlere uygun bir kasa öneriniz var mıdır? Soğutma olanağı yüksek olarak mümkünse fan kontrolcüsü bulunan maks. fiyat 600 olmalı.

Ben yaklaşık 4 yıldır Zalman Z3 Plus kullanıyorum. Mid atx, sadece önünde mavi basit bir ışık olan, yan tarafında yarım plastik camlı, ucuz sayılabilecek süssüz bir kasa. İçinden bir sürü farklı bileşen geçti, hala soğutmayı çok iyi yapıyor, hava akışını sağlıyor. 2 üstte, 1 arkada egzoz, 2 de önde olmak üzere 5 fan slotu var. Fanları kontrol edilebiliyor, ön tarafında 2 usb 2.0, 1 usb 3.0 girişi var. Bende ASUS ROG STRIX GTX 1060 6GB OC, İ5 8400, MSI B360M PRO VD, 16GB Ram var, ağır oyunlarda GPU kullanımının %100'ü bulduğu anlarda ekran kartı fanları %50 çalışmasına rağmen sıcaklık 63 dereceyi geçmiyor. Geçen sene de içine kendim kırmızı led ışıklar taktım. Hala kasadan memnunum, bozulmadıkça değiştirmeyi düşünmüyorum. Şuan en ucuz burada bulabildim.

Dark N10 Pro 3x12 fan kontrolcülü kasa öneririm. 500W Highpower +80 Bronze ile birlikte satılıyor. Teknobiyotik de istersen bak derim. En Son kasa+psu 570 TL civarı idi. Sadece kasa 384TL. Halı hazırda kendim kullanıyorum. Soğutması başarılı. Dilersen kasanın içten üst kısmına doğru 2 adet 12cm alıp takabilirsin daha fazla sirkülasyon olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…