Y yusuf0111 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #11 Abdussamedsimitayran dedi: Hocam deneyeceğim yüksek ayarlarda oynamayı ve kasarsa fotoğraf çekip atma açalisacagim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben seni anlıyorum drop girerken kaç fpsye düşerek giriyor yoksa 130 fpsde mi o drop hissi oluyor.
Abdussamedsimitayran dedi: Hocam deneyeceğim yüksek ayarlarda oynamayı ve kasarsa fotoğraf çekip atma açalisacagim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben seni anlıyorum drop girerken kaç fpsye düşerek giriyor yoksa 130 fpsde mi o drop hissi oluyor.
Abdussamedsimitayran Femtopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #12 yusuf0111 dedi: Hocam ben seni anlıyorum drop girerken kaç FPS'ye düşerek giriyor yoksa 130 FPS'de mi o drop hissi oluyor. Genişletmek için tıkla... 130-150 arası silahla ateş ederken drop giriyor küçük bir ondan sonra zaten ölmüş oluyorum.
yusuf0111 dedi: Hocam ben seni anlıyorum drop girerken kaç FPS'ye düşerek giriyor yoksa 130 FPS'de mi o drop hissi oluyor. Genişletmek için tıkla... 130-150 arası silahla ateş ederken drop giriyor küçük bir ondan sonra zaten ölmüş oluyorum.
L Lefrazen Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #13 Abdussamedsimitayran dedi: 130-150 arası silahla ateş ederken drop giriyor küçük bir ondan sonra zaten ölmüş oluyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciye o.c yap o ekran kartini iyi beslesin stock moduyla besleyemez 3.8 ghz veya 4.0 ghz iyi olacaktir
Abdussamedsimitayran dedi: 130-150 arası silahla ateş ederken drop giriyor küçük bir ondan sonra zaten ölmüş oluyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciye o.c yap o ekran kartini iyi beslesin stock moduyla besleyemez 3.8 ghz veya 4.0 ghz iyi olacaktir