GTX 1060 sisteme 700 TL kasa, PSU ve anakart önerisi

Murat1912_

Hectopat
Daha fazla  
  • Ekran Kartı : MSI GAMING NVIDIA GFORCE GTX 1060 3GB
  • İşlemci : Intel Core KabyLake I5 7500 3.40 GHz

Ekran kartı ve işlemci olarak bu iki parçayı satın aldım. Kasa, güç kaynağı ve anakart için 600-700 TL bütçem kaldı. Önerileriniz nelerdir ? Özellikle kasa ve güç kaynağı için çok tedirginim. Güç kaynağıyla ilgili sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını 570'le degistir ya da 470 hangisi uygunsa güç kaynağı Corsair 450W ya da 550W tercih edebilirsin. Kasa Dark N10 olabilir. Bak bunlara istersen.

Buyur. Kasayı isteğine göre değiştirebilirsin. Bu arada anakart Kaby Lake uyumlu.
Adsız.png

MSI B250m Gaming Pro Intel Anakart Anakart
Bu anakart ile arasındaki fark nedir? Önermiş olduğunuz anakartın. Kasa olarak bugün tavsiye ettiğiniz kasanın 600W olanını satın aldım.

Gaming anakartların özelliği sadece görünüşlerimi bu anakart için ne düşünüyor sunuz ?

Bahsettiğin anakartta 2 adet ram slotu bulunuyor, ileride sıkıntı yaratabilir.
Tek fark bumu ki anakart kısmından çok anlamadığım için yanlışta bir şey yapmak istemiyorum. Ama gaming olması ve siyah-kırmızı renklere sahip bir anakart olması hoşuma gittiğinden bunu düşünmüştüm sadece. Önerdiğiniz karta kıyasla başka eksileri de varsa kararım değişebilir. Ya da 400-450 TL civarında daha iyi bir öneriniz varsa yine aynı şekilde karar değiştirebilirim. Henüz sipariş vermedim.

Bu anakart ile arasındaki fark nedir? Önermiş olduğunuz anakartın. Kasa olarak bugün tavsiye ettiğiniz kasanın 600W olanını satın aldım.

Gaming anakartların özelliği sadece görünüşlerimi bu anakart için ne düşünüyor sunuz ?

MSI B250M BAZOOKA Intel B250 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart

Bütçen varsa Asus STRIX B250F GAMING Intel B250 2400MHz DDR4 Soket Fiyatı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı