GTX 1060 stok sorunu

Bazingaa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar yakın zamanda GTX 1060 3 GB versiyonunu satin aldim. Sonra okudugum rehberlerde 6 GB modelini onerdiklerini gordum ve iade ettim. Sorun şu ben iade ettigim gunden itibaren piyasada GTX 1060 kalmadi tum firmalarda bitti gozukuyor. Bazi yerlerde bitcoinden vurgun yapanlar aldi diyenler var. Bilgisi olanlar yardimci olabilir mi? Dunyayi degistirmis gibi hissediyorum arkadaş.

Madenciler 480, 580, 470, 570 kartlarını bitirdi. Bunun üzerine onları alamayan diğer madenciler ve normal kullanıcılar 1070 ve 1060'lara hücum etti. 1050 ti ve 1080 arası kartları bulmak artık çok zorlaştı ki bunlar da son kullanıcıya hitap eden en önemli kartlardı. Aslında en büyük zararı firmalar gördü.

ZCASH madencileri son zamanlarda stokta olmayan AMD kartlara karşı mecburen NVİDİA kartlara yöneldiler. ZCASH madenciliğini en güzel yani ise AMD ve NVİDİA ekran kartları arasında aşırı bir uçurum olmaması(RX 580 ve GTX 1060 arasında). Kağıt üzerinde bakınca AMD gene önde ama stokta olmayınca seçme sanşları olmuyor. GTX 1070-1060 ile ZCASH madenciliği yapmak popüler oldu. Youtube GTX 1060 ile kaynıyor :D

Abi başka alternatif kart yok mudur? Babamla bütçe bilgisayar toplayacaktık, GTX 1060 seçmiştim. Maşallah 500TL arttı fiyatı yardımm! :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı