GTX 1060 ve FX 8350 FPS ve Kilitlenme Sorunu

gkbrkglpnr

Hectopat
MSI GTX 1060 6 GB
FX 8350
16 GB Corsair RAM(8x2)
Western Digital WD Green WD20EZRX 2TB
HDD ve Samsung 120GB 750 EVO

MSI 970 gaming anakart var ciddi FPS sorunları yaşıyorum ve arada bir bilgisayarım tamamen kitleniyor ekran açık kalıyor ama erişilemiyor reset atmadan düzeltilemiyor acaba sorun darboğazdan kaynaklanıyor olabilir mi bilen biri yazarsa sevinirim. (Güncellemeleri kontrol ettim,sistem geri yükleme yaptım. Virüs taraması yaptım, format attım, macun değiştirdim, temizliğini düzenli olarak yapıyorum HDD'yi ve SSD'yi tekrar çıkartıp kablolarını temizleyip taktım ama sorun aynı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ayarlarından Turbo mod tarzı bir şey yaptın mı? Bir kere de bios pilini çıkartıp bios resetlemeyi dener misin?

Cevabınız için teşekkürler bir ara turbo yapmıştım sanırım fakat bilerek değil bios pilini çıkarıp taksam kendi kendine resetler mı resetleyince sıkıntı olur mu fps sıkıntısıyla alakası var mı bir de bu biosun tekrar teşekkürler

Gtx ilk çıktığı zaman almıştım ve aşırı ucuza getirmiştim o zamanın parasıyla 950 liraya bulmuştum 0 ını o yüzden almak zorunda kaldım şimdi malum dolar fiyatları değiştirmek çok zor.Değiştirirsem ddr4 e geçerim o da en az 2 milyar tutar bilginiz üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…