Merhaba, Ryzen 5 2600 sizin için fazlasıyla yeterli olacaktır. Şu anda 1000 TL altı fiyatlara bulunabiliyor. Ben de o işlemciyi 1660 ekran kartıyla kullanıyorum, performansı son derece tatmin edici. Elinizdeki işlemciyi de kolayca satarak harcama kaleminizi daha da düşürebilirsiniz.
Teşekkür ederim yakın çevrende bulabilirsem bugün alacağım, yoksa sokağa çıkma yasağından sonra sipariş vereceğim. RAM 8 GB sizce günümüz oyunları için yeterli mi ek 8 GB FPS almamda yardımcı olur mu?
Teşekkür ederim yakın çevrende bulabilirsem bugün alacağım, yoksa sokağa çıkma yasağından sonra sipariş vereceğim. RAM 8 GB sizce günümüz oyunları için yeterli mi ek 8 GB FPS almamda yardımcı olur mu?
Merhaba, RAM'i 2x8 GB olarak kullanırsanız ciddi bir performans artışı elde edersiniz. Bunun sebepleri de hem Ryzen işlemcilerin Dual Channel RAM ile %20'ye kadar daha verimli çalışması hem de oyunların RAM kaynaklı darboğaz nedeniyle yapabildiği kısıtlamaların kalkmasıdır.
İşlemci için piyasayı biraz kovalayın. Dün 990 TL'ye satılıyordu. Az önce baktığımda 1100 TL etiketi gördüm. Arctic mx-4 termal macun da almanızı öneririm. Stok termal macunu rezalet kalitede çünkü. Sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden etiketleyebilirsiniz.
Merhaba, RAM'i 2x8 GB olarak kullanırsanız ciddi bir performans artışı elde edersiniz. Bunun sebepleri de hem Ryzen işlemcilerin Dual Channel RAM ile %20'ye kadar daha verimli çalışması hem de oyunların RAM kaynaklı darboğaz nedeniyle yapabildiği kısıtlamaların kalkmasıdır.
İşlemci için piyasayı biraz kovalayın. Dün 990 TL'ye satılıyordu. Az önce baktığımda 1100 TL etiketi gördüm. Arctic MX-4 termal macun da almanızı öneririm. Stok termal macunu rezalet kalitede çünkü. Sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden etiketleyebilirsiniz.
Hep motorla uğraştım al sat tamir iyi bilirim yeni yeni bilgisayarı hobi edindim oyun için 2'Inc'i el aldım. Performanslı hale getirmeye çalışıyorum pek anlamadığım için sizlerden öğreniyorum her hususta sıkılmadan cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İşlemci ve macun tamamdır gidip alacağım. Bilgisayarı aldığım kişi RAM'ın 3000 MHz olduğunu söylemişti araştırma yaptım biraz CPU-Z ve AIDA64 programlarından 2400 MHz galiba yanlışta anlamış olabilirim bilmediğim için. Resim'i yüklüyorum bakıp anladığınız bir nokta varsa söylerseniz sevinirim işlemci ile birlikte RAM'de alacağım, doğru ürünü alayım. @207061
Hep motorla uğraştım al sat tamir iyi bilirim yeni yeni bilgisayarı hobi edindim oyun için 2'Inc'i el aldım. Performanslı hale getirmeye çalışıyorum pek anlamadığım için sizlerden öğreniyorum her hususta sıkılmadan cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İşlemci ve macun tamamdır gidip alacağım. Bilgisayarı aldığım kişi RAM'ın 3000 MHz olduğunu söylemişti araştırma yaptım biraz CPU-Z ve AIDA64 programlarından 2400 MHz galiba yanlışta anlamış olabilirim bilmediğim için. Resim'i yüklüyorum bakıp anladığınız bir nokta varsa söylerseniz sevinirim işlemci ile birlikte RAM'de alacağım, doğru ürünü alayım. @207061Eki Görüntüle 542631
RAM'in üzerinde yazar değer. BIOS, eğer elle girilmediyse RAM frekansınızı 2133 ya da 2400'de çalıştıracaktır. Seri numarasından baktığımızda aşağıda linkini bıraktığım RAM olduğu görünüyor. Muhtemelen BIOS ayarıyla alakalı olmalı.
Kingston HyperX 8GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3/8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Siz yine de kasanın içini açarak foto çekin. Daha sağlıklı olanı ise elinizdeki mevcut RAM'i satıp, DUAL kit olarak almanızdır. Böylece aralarında zamanlama farkı olmayacaktır.
Hep motorla uğraştım al sat tamir iyi bilirim yeni yeni bilgisayarı hobi edindim oyun için 2'Inc'i el aldım. Performanslı hale getirmeye çalışıyorum pek anlamadığım için sizlerden öğreniyorum her hususta sıkılmadan cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İşlemci ve macun tamamdır gidip alacağım. Bilgisayarı aldığım kişi RAM'ın 3000 MHz olduğunu söylemişti araştırma yaptım biraz CPU-Z ve AIDA64 programlarından 2400 MHz galiba yanlışta anlamış olabilirim bilmediğim için. Resim'i yüklüyorum bakıp anladığınız bir nokta varsa söylerseniz sevinirim işlemci ile birlikte RAM'de alacağım, doğru ürünü alayım. @207061Eki Görüntüle 542631
@207061 İşlemci ve RAM'i aldım 1600 civarına geldi bilgisayarcı ya taktıracağım format attırmama gerek var mı?
Hocam teşekkür ederim bilgi için akşam deneyeceğim yeni RAM'ide takıp.
@207061 İşlemci ve RAM'i aldım 1600 civarına geldi bilgisayarcı ya taktıracağım format attırmama gerek var mı?
Formatı kendiniz de atabilirsiniz. İşlemci değiştiğinden çip set sürücüleri güncellenecek. Eğer format atmazsanız da kullanabilirsiniz ancak ufak da olsa hata alma olasılığı var.
Formatı kendiniz de atabilirsiniz. İşlemci değiştiğinden çip set sürücüleri güncellenecek. Eğer format atmazsanız da kullanabilirsiniz ancak ufak da olsa hata alma olasılığı var.