GTX 1060 ve Ryzen 5 2600X FiveM Düşük FPS

Umut Kadir

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sistemim GTX 1060X 6 GB, R5 2600X, 16 GB RAM arkadaşlar. Ortalama 80 kişini olduğu bir server'da 40 50 FPS alıyorum ve kasma hissiyatı veriyor. Arkadaşımda 1050 falan var 60 65 alıyor benim sistem de daha fazla olması lazım. Monitör de 144 Hz neden kastığını bir türlü çözemiyorum. Benim sistemimle daha akıcı olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam abi yarın atıcam bir de şey fivemi C ye kurmuştum aslında full boş olan E ama C ye kurdum ve C de çok az boş yer vardı ondan olabilme şansı varmı fps düşüklüğümün

Sabit diskte alan yoksa dokuların filan yüklenme süresine etkisi var. Dokular düzgün yüklenemezse, FPS düşürebiliyor. O diskte alan boşaltacak oynamadığın bir oyun varsa kaldır.

Sabit diskte alan yoksa dokuların filan yüklenme süresine etkisi var. Dokular düzgün yüklenemezse, FPS düşürebiliyor. O diskte alan boşaltacak oynamadığın bir oyun varsa kaldır.
C den kaldırış tekrar yüklüyüp e ye kursam olur mu

FiveM az yer kaplıyor. Oyun nerede yüklü?
Bu arada tamamen sana kalmış. İstediğin yere yükle, ama 30-40 GB bir boş alan olsun.

FiveM az yer kaplıyor. Oyun nerede yüklü?
Bu arada tamamen sana kalmış. İstediğin yere yükle, ama 30-40 GB bir boş alan olsun.
Abi şimdi baktım da e deymiş zaten 65gb boş yer vae muhtemelen onla alakalı değil.Monitörün herhangi bi ayarlıya olabilir mi veya farklı bir şey artık bilmiyorum ama benim pc sisteme göre daha iyi performans vermesi lazım daha demin 90 kişiysi server 25 30 fps alıyorum olcak iş değil biri benim pc ye bağlansa da ayarlasa keşke ayarları.Biraz da cahilim böyle işlerde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…