GTX 1060 vs RX 480 vs RX 580

@BERWAR Sen 2k high ayarlar için 1070 mi alırsın yoksa rx 580 mi? R9 295x2 r9 290 ın 2 çekirdekli hali yeni bir teknolojisi yok tdp değeri muazzam öte yandan en hızlı ekran kartıydıda niye tutulmadı peki gtx 1080 neden tutuluyor ? rx580 için ben ultra high demedim zaten dikkat edersen sadece high dedim.

@Ferhat Demirel RX 580-480 modelleri ne fiyat olarak ne de performans olarak GTX 1070 modeliyle karşılaştırılacak cinsten değil. GTX 1070 bu kartlardan daha üstün bir karttır. R9 295X2 alınır demiyorum, çıktığı dönemde en güçlü kart konumundaydı. AMD'nin böyle bir kart yapacak gücü var, ondan bunu örnek gösterdim, kaç yıllık kart ve hala performans olarak çok iyi. En hızlı ekran kartıyken tutulmadı diye bir durum yok, o zamanda bu kart alındı, şuan alınacak bir model değil ama. Yeni mimarili olarak AMD firmasının Pascal serisine Vega ile karşılık verecek. GTX 1070 üstü modellerde Nvidia tekel olmasının nedeni AMD'nin yeni mimarili kartları olmasından dolayı kaynaklanıyor, bu eski kartların olması AMD'nin hafife alınmaması gerektiğin kanıtıdır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı