GTX 1060'tan RX 6600'e geçiş sonrası sistemde kasmalar oluyor

WHQL sürümü kuruluydu ve kasma oluyordu, güncelleme olarak öneriyor diye güncelledim ama hiçbir şey değişmedi hala kasma oluyor.
Eğer deneme imkanın var ise farklı bir kasada dene eğer sorun devam ediyor ise kartı servise gönder şayet sorun yoksa format atmakta bir çözüm olabilir.

Maalesef başka kasada denemem mümkün değil.

Bi işlem yaparken, yeni bir şey yaparken falan önceki ekran kartıyla hiç olmayan yerlerde kasıyor yani. Ya ekran kartından kaynaklı ya da sürücü/ayarlardan kaynaklı bilemiyorum. 😥

Son düzenleme:
Sıcaklık olarak bir sorunu yok, FPS olarak da yok, anlık kasma/donma sorunu var. Ve nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
Anladım. Biraz saçma gelebilir ama başıma geldi. psu-priz arasındaki güç kablosu kasaya tam olarak girmiş mı kontrol eder misiniz. Biraz sert bastırın gerekirse tam otursun. Son olarak HD tune ile disklerinize eror scan yapar misiniz

Güç seçeneklerinden yüksek performans yapıp.deneyin. aklıma bunlar geliyor şimdlik

Son düzenleme:
Chrome da çubuğu kaydırırken bile bazen kasma oluyor şu an fark ettim.

AMD sofware yazılımını kurmadan dener misiniz? Mevcut ekran kartı sürünüzü güvenli modda DDU ile kaldırın. Sonrasında ekran kartı sürücünü Windows'un otomatik kurmasını bekleyin. Sonrasında muhtemelen sorununuz çözülecek.

Bilgisayarcı kasan tozlu olduğu ve ekran kartını takarken araya toz girdiği için donma oluyordur dedi, bu ne kadar doğru bir bilgi? Cidden donmaya sebep verir mi? Tozluydu ama sonuçta 1060 takılıyken donma olmuyordu.

Kendi ekran kartımı geri alıp, kartı geri verdim. Sorunu neden olduğunu çözemedim bir türlü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı