GTX 1070 hala alınır mı?

Benim bakmadığım bir video kalmadı zaten. üşendiğim falan da yok. Sadece bir soru sordum
Vatanda 2450TL'ye 2060 varken 2450TL'ye 1660Ti almak?
Pardon 2060 hangi modeli Asus? MSI?

BerkOrtas

Vatan'dan bir şey almıyorum. Nedenleri daha önce yazdığım konulara bakabilirsiniz. Ayrıca önermiyorum da.

İade ürünleri ve müşteri memnuniyetsizliği yaşayacağıma ya az para verir düşük modelini alırım ya da biraz daha üstüne koyup farklı yerden alırım. Param ile rezil olma gibi bir niyetim yok artık.

darkness77

Cevapladım zaten sorunuzu.

Saygı duyarım başınıza bir şey gelmiş olabilir. Ama aynı fiyata %20 performans fark ettirecek bir kart almamak saçmalık. Her sitede sorun yaşayabilirsin.

Malı elime almadan ben de para vermem.

Neyse arkadaşlar konuyu uzatmayalım hepinizin tavsiyeleri için teşekkür ederim.

BerkOrtas

2-3 sene de bir 1000 dolar civarı para harcayan biriyim. Keyif meselesi. Mesela bu zamana kadar Inventus'tan 15 bin TL'lik alış veriş yaptım sorun olmadı. Hem elden hem netten. Vatan Bilgisayarın durumu farklı. Yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar. Müşteri memnuniyeti yok. İade ürünler bilmeyenler af edersiniz ama çakıyorlar. Alan kişide ucuza aldım diye seviniyor. Neyse daha yazmayayım.

darkness77

Güvenilir yer olduktan sonra o önemli değil. Artık kurumsal firmalarda daha mantıklı bu. Çünkü 14 gün içinde iade hakkın var. Şimdi git Vatan'dan al kartı. 2 gün sonra ben bunu değiştireceğim de bakalım ne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…