GTX 1070 hala alınır mı?

Sen ilk önce sorduğum soruya cevap ver RTX bizmi yaptık?
Bak kardeşim bilale anlatır gibi anlatıyorum. Amerikan menşeili bir şirket olan Nvidia'nın çıkartıdığı bir kart RTX2060. Hani sen bizim önerilerimizi dayatma olarak algılıyorsun ya "biz üretmiyoruz ne gibi bir çıkarımız olabilir ?" manasında bir ironu yaptım. Sende bunu şaka maka anlamadın.

Güncellik her zaman daha iyidir. BF5'te i3 işlemci ile 100 FPS alamazsın izlediğin benchmarklarda i7 8700K kullanılıyor çoğunlukla. Bütçen ona yetiyor sanırım.

Arkadaşta anlamada bir sorun var sanırsam beyninin sağ lobu çalışmıyor.
@Alone_Man Daha Türkçe yazmasını bilmiyorsun öğrencisin diyorsun Öğrenci olmam senden zeki olmadığım anlamına gelmiyor! Dua et ki Kurallara uyuyorum yoksa kim cahil görecektik.
Türkçe kurallara uymak zorunda değilim virgül koymadım diye nokta koymadım diye saygısızlık etme belli ki sen daha büyüklerine nasıl davranacağını bilmiyorsun.
Güncellik her zaman daha iyidir. BF5'te i3 işlemci ile 100 FPS alamazsın izlediğin benchmarklarda i7 8700K kullanılıyor çoğunlukla. Bütçen ona yetiyor sanırım.
İ3 değil i7 6700k test yapmış
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örneğin bu videoda 01.07'yi açarsan performans farkını görürsün.
Yıl 2018. Neler neler eklenmiş ne güncellemeler gelmiştir oyuna kim bilir. 1660Ti tamamen aynı FPS aldıracak anlamadım bu 1070 aşkı ne için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…