GTX 1070 hala alınır mı?

Arkadaşlar yıl olmuş 2019 GTX 1070 alınır mı? performans açısından bakıldığında halen baya bir iş çıkarıyor özellikle yeni oyunlar da bilene, bugün vatan bilgisayar baktığım da kdv indirimi olmuş 2100 TL bence baya bir düşmüş. Bütçem sıkıntılı olmasaydı koşa koşa alacaktım. Artık başka sefere, biliyorum şimdi çoğunuz alınmaz GTX 1660 Ti varken diyeceksiniz. Ama bence halen alınır gibi özellikle Asus ROG STRIX modeli.
Alabilirsen RTX al, oyun geliyor yanında. Hem yeni nesil. Ama GTX 1070 eskimedi bence, hala rahatça, sorun çıkarmadan, kullanılır.

BerkOrtas

2-3 sene de bir 1000 dolar civarı para harcayan biriyim. Keyif meselesi. Mesela bu zamana kadar Inventus'tan 15 bin TL'lik alış veriş yaptım sorun olmadı. Hem elden hem netten. Vatan Bilgisayarın durumu farklı. Yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar. Müşteri memnuniyeti yok. İade ürünler bilmeyenler af edersiniz ama çakıyorlar. Alan kişide ucuza aldım diye seviniyor. Neyse daha yazmayayım. :D

darkness77

Güvenilir yer olduktan sonra o önemli değil. Artık kurumsal firmalarda daha mantıklı bu. Çünkü 14 gün içinde iade hakkın var. Şimdi git Vatan'dan al kartı. 2 gün sonra ben bunu değiştireceğim de bakalım ne oluyor. :D
Öyle bir niyetim yok aldığım zaman beni bir ömür idare etsin ben zengin birisi değilim sürekli ekran kartım alacak birisi de değilim. Arkadaş bana RTX 2070 al diyor ne kadar rahat :) ben maalesef F/P bir ürün tercih etmek zorundayım.
Alabilirsen RTX al, oyun geliyor yanında. Hem yeni nesil. Ama GTX 1070 eskimedi bence, hala rahatça, sorun çıkarmadan, kullanılır.
RTX bir kart almaya gerek yok nisan ayın da güncelleme ile 1000 serisi ekran kartları da RTX teknolijisinden yararlanabilecek

BerkOrtas

2-3 sene de bir 1000 dolar civarı para harcayan biriyim. Keyif meselesi. Mesela bu zamana kadar Inventus'tan 15 bin TL'lik alış veriş yaptım sorun olmadı. Hem elden hem netten. Vatan Bilgisayarın durumu farklı. Yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar. Müşteri memnuniyeti yok. İade ürünler bilmeyenler af edersiniz ama çakıyorlar. Alan kişide ucuza aldım diye seviniyor. Neyse daha yazmayayım. :D

darkness77

Güvenilir yer olduktan sonra o önemli değil. Artık kurumsal firmalarda daha mantıklı bu. Çünkü 14 gün içinde iade hakkın var. Şimdi git Vatan'dan al kartı. 2 gün sonra ben bunu değiştireceğim de bakalım ne oluyor. :D
Bilinçsiz adamla oynarlar. Git bakalım tüketici hakları hakem heyetine, sevvve seve iade almak zorundalar. Ha laf cambazlığı yapıp hakkını yedirten tiplere diyebileceğim bir şey yok..

GlorfindeI

Mağazadan alınan ürünlerin iade şartlarını okuyunuz. Görerek alınan ürün olduğu için 14 günlük bir süreniz yok.

Not:
Benim aldığım ürün servise gitti. Servisten değişim çıktı sıfır ile. Gittim mağazaya bana kutusu açık iade ürün vermeye çalışıyorlar. Almayınca kavga çıktı. İlk hediye çeki kakalamaya çalıştılar. Sonra benim şalter atınca müdürü geldi paşa paşa paramı ödedi.

Öyle bir niyetim yok aldığım zaman beni bir ömür idare etsin ben zengin birisi değilim sürekli ekran kartım alacak birisi de değilim. Arkadaş bana RTX 2070 al diyor ne kadar rahat :) ben maalesef F/P bir ürün tercih etmek zorundayım.

RTX bir kart almaya gerek yok nisan ayın da güncelleme ile 1000 serisi ekran kartları da RTX teknolijisinden yararlanabilecek
Yararlanabilecek ama nasıl yararlanacak ? Birisi sırf bunun için özel modül içeren kart, buna rağmen ciddi bir performans kaybı yaşatıyor açtığın zaman. Nasıl Gtx 1050 ti ile 4k oyun açabilmen akıcı bir deneyim elde edeceğin anlamına gelmiyorsa 10 serisinin raytracing destekliyor olması güzel bir oyun keyfi yaşatacağı anlamına gelmiyor. Bu konuyla alakalı güzel bir tespit vardı. Elinde 1080ti gibi kartı olanlar hallerinden gayet memnunken raytracing açtıklarında performans kaybını görüp rahatsız olacak, beğenen ve durumu olan rtx kartlara yönelecek. Kimse babasının hayrına iş yapmaz, özellikle konu bilgisayar bileşenleriyse..

INNO3D Türkiye piyasasına yeniden giriş yaptığı için ürünlerinde indirim mevcut. 1660 yaklaşık 1600 TL, 1660Ti ise 1850 lira gibi bir fiyata sahipti sanırım.
Ne kadar güvenilir pek bilgim yok. Donanım arşivinin incelemesi vardı.

Yararlanabilecek ama nasıl yararlanacak ? Birisi sırf bunun için özel modül içeren kart, buna rağmen ciddi bir performans kaybı yaşatıyor açtığın zaman. Nasıl Gtx 1050 ti ile 4k oyun açabilmen akıcı bir deneyim elde edeceğin anlamına gelmiyorsa 10 serisinin raytracing destekliyor olması güzel bir oyun keyfi yaşatacağı anlamına gelmiyor. Bu konuyla alakalı güzel bir tespit vardı. Elinde 1080ti gibi kartı olanlar hallerinden gayet memnunken raytracing açtıklarında performans kaybını görüp rahatsız olacak, beğenen ve durumu olan rtx kartlara yönelecek. Kimse babasının hayrına iş yapmaz, özellikle konu bilgisayar bileşenleriyse..
Haklısın tabi ki de yapacağım bir şey yok RTX çok da gerek duymuyorum açıkçası benim tek derdim her zaman da söylediğim tüm oyunlar da özellikle de Sniper Elite serisi, Call of duty, Tomb Raider serisi, Assassin’s Creed, Battlefield, Crysis... Elimde şuan 1050Ti var bunların hiçbirini ULTRA oynatmıyor oynatsa bilene 45 55 60 arası alıyorum. Sistemi yeniledim tek eksik kalan Ekran Kartı

Evet hala alınır. Hala onu alamayanlarda var. Gayette performanslı veyeterli bir ekran kartı. Onu boşver bunu al , onu alma az daha koy bunu al diyenlere bakma. Paran neye yetiyorsa al.
Eyvallah kardeşim benim de beklediğim cevap buydu zaten. Arkadaşların bütçeleri sınırsız belli ki 2070 al diyen bile var.

Eyvallah kardeşim benim de beklediğim cevap buydu zaten. Arkadaşların bütçeleri sınırsız belli ki 2070 al diyen bile var.
Ben sana farkındaysan öle bir şey demedim. 1660Ti ile 1070 çok yakın, 1660Ti GDDR6 Yeni nesil bir kart. 1070 ise 8 GB VRAM'e sahip. Seçim senin 1070 almak istiyorsan bize niye soruyorsun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı