GTX 1070 İ5 3570 Sistem Performansı

Paralyzer

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta bahsi geçen ekran kartı sistemime uyar mı ?
Sistem:
- İşlemci : i5 3570 3.4 Ghz
- Anakart : ASUS B75M-A
- PSU : 450W ( markasını tam bilmiyorum )
- RAM : 8GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben GTX 1060 almanızın daha kararlı bir sistem oluşturacağını düşünüyorum ileride işlemci vb değişitirirm diyorsanız GTX 1070 alabilirsiniz. Bilgisayarcınız bu konularda size gösterdiği kadar anlamıyor gibi geldi bana. Dostum ben sana kendi tecrübemi aktarıyorum istersen araştır i3 8100 sendeki işlemciden daha iyi bir işlemci olduğu halde RX 580 ile 10 oyunun 2 veya 3' ünde darboğaz yaptı. Bende sistemimi İ5 8400 ve RTX 2060' a çıkardım. İleride bu durumlarlardan dolayı başın ağrımasın diye diyorum. Birde durumum yok diyorsan cidden iyice düşün.

Oyunlar gün geçtikte işlemciye yükleniyor nedense. Bunu göz önünde bulundurmakta lazım. Benim bizzat kendi tecrübem i3 8100 ve RX 580 ile pek hoş olmadı ve sistemimi değiştirdim.

O konuda tabiki haklısınız ben sadece şu bulunduğumuz zaman dilimi için yorum yaptım yoksa bu işlemci 2020 de oldukça düşük kalır bariz şekilde önümüzdeki yaz düşünüyorum birşeyler i5 6600k falan bütçem yeterse biraz daha üstünü düşünüyorum :)

Bence elinizdeki sistemi elinizden çıkarın yenisini toplayın direkt.
Öyle bir şansım yok. Sadece ekran kartı alacağım.
Bence rx580 ve i7 3770 almayı düşünebilirsiniz.
İşlemci alamam. Elimdeki para sınırlı. Beni kasa toplayana kadar idare edecek bir ekran kartı alacağım. Ek bir parça için gücüm yok ve harcayabileceğim max. 2000 TL var.

Öyle bir şansım yok. Sadece ekran kartı alacağım.

İşlemci alamam. Elimdeki para sınırlı. Beni kasa toplayana kadar idare edecek bir ekran kartı alacağım. Ek bir parça için gücüm yok ve harcayabileceğim max. 2000 TL var.
Bu takılma drop olacağını sanmıyorum diyen arkadaşların hiçbirşey bildiği yok. Sanki sistemi kurdu test etti konuşuyor.
Ben size şöyle bir öneride bulunucam.
Üstte verdiğim iki linkteki toplam fiyat 1850 TL. Emin olun pişman olmazsınız.
Elinizdeki işlemciyide 300-400 civarına satarsanız size gelişi 1450-1500 civarı olur bence çokta iyi olur. 3.nesil i5 işlemcinin yanına GTX 1070 takıp sorunlu bir sistem oluşturmaktansa i7 3770 + RX 580 gibi gayet stabil bir sistem toplamak çok daha iyi olur sizin için.

Bu takılma drop olacağını sanmıyorum diyen arkadaşların hiçbirşey bildiği yok. Sanki sistemi kurdu test etti konuşuyor.
Elinizdeki işlemciyide 300-400 civarına satarsanız size gelişi 1450-1500 civarı olur bence çokta iyi olur. 3.nesil i5 işlemcinin yanına GTX 1070 takıp sorunlu bir sistem oluşturmaktansa i7 3770 + RX 580 gibi gayet stabil bir sistem toplamak çok daha iyi olur sizin için.
Teşekkürler bunu bir düşüneceğim. Peki PSU yeterli mi sizce ?
PSU için bir şey söylemediniz. Yeterli olur mu 450 W ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı