GTX 1070 için 1200-1800 TL monitör tavsiyesi

Gerçekten şu an F/P kralı olabilir.
İndirime girmiş, bu fiyata aynı monitörden asla bulamazsın. Ayrıca VA panel. Monitör önerisi isteyipte gerçekten bu monitörü almazsan enayilik etmiş olursun demedi deme.
Ayrıca stokların erime ihtimali var. Ben bu monitörü: MSI Optix MAG27CQ 27 4 saat önce 2276 TL'ye aldım, şuan 3049'dan satılıyor. Elini çabuk tut.

Son düzenleme:
Hiçbir sorun yaşamadım nvidia denetim masasından fast sync açıp keyfime bakıyorum gtx 1070 ile her oyun ultra 100 fps üstü

@ekoko54 Bu arkadaşımız zamanında Dell S2417DG modelini ben sorduğum da “Kesinlikle alın, Revizyon numarasını öğrendim son sürüm, hiçbir sorun yokmuş ben de sipariş vereceğim” gibi “kulaktan duyma” mesajlar ile konuma hep geldi. Nihayetinde ikimiz de aldık monitörü ve aynı sorunlardan kendiside bende iade etmek durumunda kaldık. :)

@ekoko54 Bu arkadaşımız zamanında Dell S2417DG modelini ben sorduğum da “Kesinlikle alın, Revizyon numarasını öğrendim son sürüm, hiçbir sorun yokmuş ben de sipariş vereceğim” gibi “kulaktan duyma” mesajlar ile konuma hep geldi. Nihayetinde ikimiz de aldık monitörü ve aynı sorunlardan kendiside bende iade etmek durumunda kaldık. :)
Sen nereden konuştun ekekoyla? :D
Ben kendisiyle DH'de kavga bile etmiştim bu monitör yüzünden :D.

Benim zamanındaki Dell S2417DG konularıma yorum yapıyordu da. Şimdi o da, ben de iade ettik işte ordan kalma bir yargım var Ekocuğuma😄
Buradan okumaya başla :D :DELL S2716DG/S2416DG KULLANICILAR KULÜBÜ (2K/144 HZ/1MS/G-SYNC) » Sayfa 33 - 36
Benim zamanındaki Dell S2417DG konularıma yorum yapıyordu da. Şimdi o da, ben de iade ettik işte ordan kalma bir yargım var Ekocuğuma😄
Hatta 28. sayfadan başla, kavgamız orada başlıyor. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı