Herkese selamlar, iyi sosyaller.
GTX 1070 için almayı düşündüğüm sistemi paylaşmak istedim.
Bütçem ekran kartı hariç maksimum 2300 TL.
Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Nvidia alıp freesync kullanmak bir hayli mantıklı geliyor(!) . Ayrıca daha çok yeni bir kart 480. Performans verilerine bakmak için AMD'den başka kurumlara bakmak pek sağlıklı olmaz. Onun için resmi sonuçlara bakarak 390/390x arası olduğunu varsaymamız gerekir bence. Bir de FHD monitör alıp 4K oynamak derken DSR'ımı kastettiniz bilmiyorum. Onun için birşey söylemeyeceğim1070 daha iyi bir ekran karti değilmiydi ya ?
Bir sitede görmüştüm r9 390 480 i geçiyordu 380 390 arasinda bi performansı vardı. Nvidia alman tavsiyemdir,full hd monitor al git 4k oyun oyna zaten 1070 ve 1080 2k oyunlarda 70 75 fps altina düşmüyor cogu oyunda 90 fps de filanlar. Iyi monitor al yanında 3d özelliğini kullan ne bileyim g sync free sync kullan. Nvidia her türlü amd yi yeniyor.
Fast sync ils karıştırmışım, evet DSR kastettim.Nvidia alıp freesync kullanmak bir hayli mantıklı geliyor(!) . Ayrıca daha çok yeni bir kart 480. Performans verilerine bakmak için AMD'den başka kurumlara bakmak pek sağlıklı olmaz. Onun için resmi sonuçlara bakarak 390/390x arası olduğunu varsaymamız gerekir bence. Bir de FHD monitör alıp 4K oynamak derken DSR'ımı kastettiniz bilmiyorum. Onun için birşey söylemeyeceğim. Ancak dediğin gibi performans olarak 1070 daha önde. Para varsa 1070, para + zaman varsa polaris beklenmesi de mantıklı geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.