GTX 1070 + kaliteli ekipman vs GTX 1080 + ucuz ekipman

Sizin düşüncelerinizi önemsediğimden dolayı GTX 1070 ile SteelSeries ekipman almak veya GTX 1080 ile dandik ve uyduruk birer marka olan Gamepower, Rampage gibi markaların ekipmanını mı alayım kararsız kaldım.

Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır alacaksanız 1080 yerine RTX 2060 öneririm. Ayrıca sakın performanstan ödün vererek ekipman almayın gerekirse 20 liralık fare kullanın sonrasında ekipmanları alırsınız.

Yeni nesil GPU'ları kesinlikle tavsiye ediyorum alabilirsen RTX 2060/70 GPU'larına bak yeni nesil mimari daha uzun süre kullanım ömrü sunar ekipmanlara gelince belli bir para biriktirene kadar Gamepower gibi markalar seni uzun süre idare edecektir tabii ekipmanları hor kullanmıyorsan. Benim Tavsiyem RTX ekran kartı ve f/p ekipmanlar.

Yüksek donanım al tabi ki. İdarelik ucuz mouse klavye alabilirsin. Daha sonradan ekipman alırsın. Pek bir zararın olmaz ancak 1070 alıp daha sonradan 1080 e yükselteyim dersen daha çok zararın olur.

Klavye-Mouse'u çöpe attığını varsayıp daha kaliteli olanı almak seni üzmez(maddi olarak) Ama şimdiden DANDİK 1070 alacağına KALİTELİ 1080 al

Ayrıyetten Rampage markasını kötülemek hoş değil. Rampage klavyemi 3.senesinde. Hala kullanıyorum. Kulaklığım da aynı şekilde.

Rampage F/P kralıdır.

2.el almıyorsan bence RTX serisi almalısın. Bence ekipman her zaman gelir ama alabildiğin kadar sistemi iyi almalısın diye düşünüyorum

1080, 2060'dan güçlü bir kart, tamam 2060 güçlü bir kartta o kadar değil. Öncelikle sisteminizdeki monitör nedir? Oyunları 2K mı, yoksa 1080p mi oynayacaksınız?

1080 Yerine RTX 2070 alabilirsiniz. 2070 çok az daha performanslı 1080'e göre.

Eğer ilerde ekipman ve 2K'da bir monitör alma durumunuz yoksa 2060 o zaman düşünülebilir, amacınız rekabetçi oyunlar ise.

1080 alın geçin. Sattığım 10 RTX 2060'ın 4'ü sorunlu geliyor geri. Üstelik 1080 daha performanslı bir kart. Rampage Centour mouse kullanıyorum iş yerinde, Logitech G502'yi tasarım olarak kopyalamışlar. İşin güzel tarafı kalite hissiyatı da aynı. Önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı