ahumada51
Hectopat
Merhaba. Benim MSI Gaming laptopum var. İşlemcim i7-6700HQ. Geçenlerde GTX 1070 ekran kartı ile PUBG oynarken sıcaklık 80'lerdeydi birden mavi ekran hatası çıktı ve laptop yeniden başladı. Ekranda tuhaf hareketli noktalar belirdi ve aygıt yöneticisinde kod 43 hatası çıktı. Ne yaptıysam olmadı, oyun oynayamadım, laptopu öyle kullanmaya devam ettim. Bir süre sonra aygıt yöneticisinde ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar devreye aldığımda kod 43 ibaresi gitti ve istediğim kalitede oyunları oynamaya devam ettim.
Bir süre daha geçince bu sefer CS:GO'da aynı şey başıma geldi ve bir süre sonra kendiliğinden düzeldi ve tekrar sorunsuz kullanabildim. Şimdi tekrar aynı sorunu yaşıyorum ve ekranda çizgiler falan çıkmadı. Belki tekrar çıkar, tam olarak anlayamadım, sizce sorun nedir? Chipset mi, VRAM mi, RAM mi, priz voltajı mı, VBIOS mu, driver mı? (farklı VBIOS'larla ve driverlarla denedim.) Lütfen arkadaşlar, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Mevzudan anlayan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum...
Bir süre daha geçince bu sefer CS:GO'da aynı şey başıma geldi ve bir süre sonra kendiliğinden düzeldi ve tekrar sorunsuz kullanabildim. Şimdi tekrar aynı sorunu yaşıyorum ve ekranda çizgiler falan çıkmadı. Belki tekrar çıkar, tam olarak anlayamadım, sizce sorun nedir? Chipset mi, VRAM mi, RAM mi, priz voltajı mı, VBIOS mu, driver mı? (farklı VBIOS'larla ve driverlarla denedim.) Lütfen arkadaşlar, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Mevzudan anlayan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum...
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: