cessgill Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 14 25 Haziran 2023 #1 Dostlarım merhaba, bir akrabamdan aldığım kısa devre sorunu olan 1070 karttaki kısadevreyi kaldırdım ama kartta noktalı görüntü ve FurMark'ta karıştırma sorunu var. Oyunlar çöküyor arada ama reset atmıyor, arıza RAM mı chipset mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Dostlarım merhaba, bir akrabamdan aldığım kısa devre sorunu olan 1070 karttaki kısadevreyi kaldırdım ama kartta noktalı görüntü ve FurMark'ta karıştırma sorunu var. Oyunlar çöküyor arada ama reset atmıyor, arıza RAM mı chipset mi?
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 727 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 Kablolara bakabilir misin ? Artı 0 Eksi
B bilgisayrkurdu Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 Eski bir ekran kartı olduğu için olabilir mi? Artı 0 Eksi
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 25 Haziran 2023 #4 Kartta bir arza var VRAM olabilir. Artı 0 Eksi
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.256 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 12 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 1x WD Black SN850X 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 25 Haziran 2023 #5 Büyük ihtimalle VRAM arızası. Çipset arızasında görüntü bozulmasından daha çok çökmeler olur. Artı 0 Eksi
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 25 Haziran 2023 #6 Disty dedi: Çipset arızasında görüntü bozulmasından daha çok çökmeler olur. Genişletmek için tıkla... RAM'de de aynı şekilde. Artı 0 Eksi
Disty dedi: Çipset arızasında görüntü bozulmasından daha çok çökmeler olur. Genişletmek için tıkla... RAM'de de aynı şekilde.
KS KS cessgill Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 14 26 Haziran 2023 #7 Disty dedi: Büyük ihtimalle VRAM arızası. Çipset arızasında görüntü bozulmasından daha çok çökmeler olur. Genişletmek için tıkla... Benşm bildiğim VRAM arzasında ünlem hatası veriyor kartlar driver de kurmuyor chipten olsa azıcık ısıttım kartı düzelmedi düzelirdi anlayamadım. Artı 0 Eksi
Disty dedi: Büyük ihtimalle VRAM arızası. Çipset arızasında görüntü bozulmasından daha çok çökmeler olur. Genişletmek için tıkla... Benşm bildiğim VRAM arzasında ünlem hatası veriyor kartlar driver de kurmuyor chipten olsa azıcık ısıttım kartı düzelmedi düzelirdi anlayamadım.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 26 Haziran 2023 #8 cessgill dedi: Benşm bildiğim VRAM arzasında ünlem hatası veriyor kartlar driver de kurmuyor chipten olsa azıcık ısıttım kartı düzelmedi düzelirdi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... OCCT indirip VRAM ve 3D Standard testlerine sokar mısın? Artı 0 Eksi
cessgill dedi: Benşm bildiğim VRAM arzasında ünlem hatası veriyor kartlar driver de kurmuyor chipten olsa azıcık ısıttım kartı düzelmedi düzelirdi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... OCCT indirip VRAM ve 3D Standard testlerine sokar mısın?
KS KS cessgill Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 14 26 Haziran 2023 #9 William_Butcher dedi: OCCT indirip VRAM ve 3D standard testlerine sokar mısın? Genişletmek için tıkla... Soktum hocam hiçbir şey olmadı USB boot ile RAM testi yaptırdım yine sorun yok oradan da geçti. William_Butcher dedi: OCCT indirip VRAM ve 3D standard testlerine sokar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam OCCT ve FurMark'ı sorunsuz geçiyor kart. cessgill dedi: Soktum hocam hiçbir şey olmadı USB boot ile RAM testi yaptırdım yine sorun yok oradan da geçti. Hocam OCCT ve FurMark'ı sorunsuz geçiyor kart. Genişletmek için tıkla... IMG_0750.MOV. Buyurun Buda videosu Artı 0 Eksi
William_Butcher dedi: OCCT indirip VRAM ve 3D standard testlerine sokar mısın? Genişletmek için tıkla... Soktum hocam hiçbir şey olmadı USB boot ile RAM testi yaptırdım yine sorun yok oradan da geçti. William_Butcher dedi: OCCT indirip VRAM ve 3D standard testlerine sokar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam OCCT ve FurMark'ı sorunsuz geçiyor kart. cessgill dedi: Soktum hocam hiçbir şey olmadı USB boot ile RAM testi yaptırdım yine sorun yok oradan da geçti. Hocam OCCT ve FurMark'ı sorunsuz geçiyor kart. Genişletmek için tıkla... IMG_0750.MOV. Buyurun Buda videosu