GTX 1070 oyunda 60 FPS sorunu

Sariserpito

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceki konuları ve bir sürü yöntem denedim Fakat bir türlü oyunları 60 FPS üstüne çıkartamadım.

Bilgisayarın monitörü 120 hertz ve ben hiçbir oyunda 60 üstü FPS alamıyorum.
Ge72mvr MSI GTX 1070 laptopum var.
Denediklerimi yazıyorum.

GeForce Experience'den batarya optimizasyonunu kapattım.

Nvidia profile Inspector yardımı ile V-Sync'yi force off yaptım.

Ayarlardan VSYNC'yi kapattım.

Oyuna özel; uyumluluktan Yönetici olarak çalıştır +Tam ekran iyileştirmelerini kapat yaptım.

GeForce kontrol panelinden Düşey senkronizasyonu kapalıya getirdim.

Çerçevesiz ekranda oyuna girmeyi denedim yine 60 FPS.

Ekran kartını GTX1070 kullanmaya zorluyorum.

Oyun içindeki tüm ayarları açıp kapatarak fark var mı diye de gözlemledim bu arada.

Xbox'un o DVR penceresi de kapalı ayarlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar önceki konuları ve bir sürü yöntem denedim Fakat bir türlü oyunları 60 FPS üstüne çıkartamadım.

Bilgisayarın monitörü 120 hertz ve ben hiçbir oyunda 60 üstü FPS alamıyorum.
Ge72mvr MSI GTX 1070 laptopum var.
Denediklerimi yazıyorum.

GeForce Experience'den batarya optimizasyonunu kapattım.

Nvidia profile Inspector yardımı ile V-Sync'yi force off yaptım.

Ayarlardan VSYNC'yi kapattım.

Oyuna özel; uyumluluktan Yönetici olarak çalıştır +Tam ekran iyileştirmelerini kapat yaptım.

GeForce kontrol panelinden Düşey senkronizasyonu kapalıya getirdim.

Çerçevesiz ekranda oyuna girmeyi denedim yine 60 FPS.

Ekran kartını GTX1070 kullanmaya zorluyorum.

Oyun içindeki tüm ayarları açıp kapatarak fark var mı diye de gözlemledim bu arada.

Xbox'un o DVR penceresi de kapalı ayarlardan.
Oyunlardan VYSNC´yi kapattınmı

Masaüstünde sağ tıkla sırasıyla görüntü ayarları, gelişmiş görüntü ayarları, bağdaştırıcı özellikleri, monitöre gel orada ekran yenileme sıklığının 120 Hertz olup olmadığını kontrol et. 60 Hz ise 120 Hz yap.

Masaüstünde sağ tıkla sırasıyla görüntü ayarları, gelişmiş görüntü ayarları, bağdaştırıcı özellikleri, monitöre gel orada ekran yenileme sıklığının 120 Hertz olup olmadığını kontrol et. 60 Hz ise 120 Hz yap.
Kontrol ettim 120 hertzdeymiş zaten
Exprienceden whisper mode yi kapatıp, Nvidia denetim masasından maksimum performans yaptınız mı?
Hiç açmamışım ki :D
maksimum ayarlarda bu arada

Kontrol ettim 120 hertzdeymiş zaten
Ekran kartı driver'larını silip, baştan temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin. Ayrıca inspector ayarları kaydetmeyebiliyor, ona dikkat et. Aynı durum ile karşılaşmıştım. V-Sync off bile yapsam inspector'den kaydet diyip çıktığımda kayıt etmiyordu.

Sen bunları dene bir hocam
Hocsm onları denedim
Ekran kartı driver'larını silip, baştan temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin. Ayrıca inspector ayarları kaydetmeyebiliyor, ona dikkat et. Aynı durum ile karşılaşmıştım. V-Sync off bile yapsam inspector'den kaydet diyip çıktığımda kayıt etmiyordu.
Kontrol ettim maalesef kaydediyormuş
Temiz kurulum deneyeceğim

Bu arada Nvidia kontrol panelden V-Sync Off değilde 3D uygulama ayarlı olarak seç. Oyun içinden de V-Sync ayarını kapattığın zaman, direk oyunun ayarlarını algılar.
Tamam ayarlayacağım
Temiz kurulum ile sorunu düzelttim teşekkürler.
Bu arada bir sorunum daha var.
Bilgisayar inanılmaz fazla ısınıyor ve ben buna bir çözüm bulamadım.
Termal macun değiştirdim.
Bilgisayarı temizledim.
Şu an işlemcimi 0.150mV
undervoltta kullanmama rağmen bilgisayar boşta 50, oyuna girdiğimde 95e dayanıyor. Fanlar son halde iken.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı