S
Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Merhaba. Photoshop sıfır kurulu ama kasıyor, sistemim de iyi. GTX 1070, i7 7700K sistemim var ama kasıyor, ne yapmalıyım?
Neden kastığını bilmiyorum bu yüzden burada ki arkadaşlardan yardım istemek istedim.GTX 1070 photshopta kasacağını düşünüyosan hiç düşünme; kasma probleminde başka unsanlar vardır.
Ben senin burdaki arkadaşlardan yardım istemene birşey demiyorum. gtx 1070 kasmaz bunu belirtiyorum sadece; lafı nası anlıyosunuz çok merak ediyorum.Neden kastığını bilmiyorum bu yüzden burada ki arkadaşlardan yardım istemek istedim.
Bunu anladım zaten ekran kartımın ve işlemcimin güçlü olduğunu biliyorum sadece neden kasmadığımı bilmediğimi söyledim aslında aynı şeyi konuşuyoruz ikiz çocuklar gibi tarşıyoruz.Ben senin burdaki arkadaşlardan yardım istemene birşey demiyorum. gtx 1070 kasmaz bunu belirtiyorum sadece; lafı nası anlıyosunuz çok merak ediyorum.
Açarken çok kasıyor açtıktan sonra CC 2019 versiyonunda gelen açılış ekranı yani daha önce yaptığın çalışmalar gelmiyor yükleniyor işareti dönüyor.Kasma derken? Boş bir basit çalışmada da mı kasıyor yoksa, çalışmayı ilerletip layer'lar çoğaltıp boyutu arttırdıkça mı kasmaya başlıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.