GTX 1070 Photoshop Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.066
Eğer yüklediysen; ek pluginler ve yazı tipleri Photoshop'un kasmasına neden olabiliyor. Kesin çözüm olmamakla birlikte Photoshop'un kullandığı RAM miktarını arttırmayı deneyebilirsin. Photoshop'a tanımlanan RAM miktarını arttırmaya "edit>preferences>performance" yolunu izleyerek ulaşabilirsin.

Kasma derken? Boş bir basit çalışmada da mı kasıyor yoksa, çalışmayı ilerletip layer'lar çoğaltıp boyutu arttırdıkça mı kasmaya başlıyor?

Ben senin burdaki arkadaşlardan yardım istemene birşey demiyorum. gtx 1070 kasmaz bunu belirtiyorum sadece; lafı nası anlıyosunuz çok merak ediyorum.
Bunu anladım zaten ekran kartımın ve işlemcimin güçlü olduğunu biliyorum sadece neden kasmadığımı bilmediğimi söyledim aslında aynı şeyi konuşuyoruz ikiz çocuklar gibi tarşıyoruz. 😂
Kasma derken? Boş bir basit çalışmada da mı kasıyor yoksa, çalışmayı ilerletip layer'lar çoğaltıp boyutu arttırdıkça mı kasmaya başlıyor?
Açarken çok kasıyor açtıktan sonra CC 2019 versiyonunda gelen açılış ekranı yani daha önce yaptığın çalışmalar gelmiyor yükleniyor işareti dönüyor.

404497
Ozaman bu başlık yanlış yazılmış Adobe photshop kasma ile değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum şahsen.

Dosya Ekleri

• 1560533410951.png
    1560533410951.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 90
Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı