GTX 1070 sistem GTA V'te kaç FPS alır?

Pc_ DeLiSi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Epic Games GTA 5'i 85 TL yapınca ve 60 TL değerindeki indirim kuponu olunca oyunu toplam 25 TL fiyatına satın aldım en düşük ve en yüksek ayarlarda ortalama kaç FPS alırım? Sistemim aşağıda.

Gigabyt GTX 1070 8 GB.
AMD Ryzen 7 2700 Turbo Boost ile 4.1 GHz hız.
16 GB RAM 3000 MHz.

YouTube'da benim işlemci ve ekran kartıyla pek video bulamadım.

Hocam bu sistemle neden en düşük ayarları düşünüyorsunuz ki? Tahminim en yüksekte +100 FPS alabilirsiniz.

Hocam bu sistemle neden en düşük ayarları düşünüyorsunuz ki? Tahminim en yüksekte +100 FPS alabilirsiniz.

Aslında Low ayarlarda 85 FPS falan diye düşünüyordum böyle bir yanıtı hiç düşünmezdim gerçektende dediğiniz gibi mi?

Aslında Low ayarlarda 85 FPS falan diye düşünüyordum böyle bir yanıtı hiç düşünmezdim gerçektende dediğiniz gibi mi?

Alabilirsiniz demiştim. Yani her zaman değil ama göreceği yerler olacaktır. GTX 1070 eski bir kart ama gücü en düşükte oynatacak kadar yabana atılmaz. Zaten arkadaşın arttığı videoda da görüyor +100 FPS'yi bazı yerlerde.

Elinizdeki sistem ile oynayamayacağınız oyun yok. En yeni oyunlarda bile (AC VALHALLA VB.) orta yüksek ayarlarda 60FPS oynarsınız. GTA 5 çerez bu sistem için.

Low'da 85fps 1070 ile -_-. Yani RX550 gibi bir kart en düşükte 50-60 FPS alabiliyor en düşükte. GTX 1070 kötü bir kart değil artık yeni nesil oyunlarda iyi performans veremese de gayet iyi bir ekran kartı. En yüksek ayarlarda 5 yıllık AAA bir oyunu rahat kaldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…