Merhaba Epic Games GTA 5'i 85 TL yapınca ve 60 TL değerindeki indirim kuponu olunca oyunu toplam 25 TL fiyatına satın aldım en düşük ve en yüksek ayarlarda ortalama kaç FPS alırım? Sistemim aşağıda.
Merhaba Epic Games GTA 5'i 85 TL yapınca ve 60 TL değerindeki indirim kuponu olunca oyunu toplam 25 TL fiyatına satın aldım en düşük ve en yüksek ayarlarda ortalama kaç FPS alırım? Sistemim aşağıda.
En düşük ayarlarda ekran kartı kendini kullanmaz, Neredeyse normal ve very high arasında fark kalmaz. O kartın hakkı 1080P Ultra 2X MSAA ve TXAA veya 2K Ultra.
Alabilirsiniz demiştim. Yani her zaman değil ama göreceği yerler olacaktır. GTX 1070 eski bir kart ama gücü en düşükte oynatacak kadar yabana atılmaz. Zaten arkadaşın arttığı videoda da görüyor +100 FPS'yi bazı yerlerde.
Elinizdeki sistem ile oynayamayacağınız oyun yok. En yeni oyunlarda bile (AC VALHALLA VB.) orta yüksek ayarlarda 60FPS oynarsınız. GTA 5 çerez bu sistem için.
Low'da 85fps 1070 ile -_-. Yani RX550 gibi bir kart en düşükte 50-60 FPS alabiliyor en düşükte. GTX 1070 kötü bir kart değil artık yeni nesil oyunlarda iyi performans veremese de gayet iyi bir ekran kartı. En yüksek ayarlarda 5 yıllık AAA bir oyunu rahat kaldırır.