GTX 1070 + sıvı soğutma vs RTX 2070

Seçimini RTX 2070'den yana yapmanı öneririm. Sıvı soğutmayı dilersen sonrasında ekleyebilirsin.

Son düzenleme:
Zotac RTX 2070 MINI kullanıyorum. Daha önce de MSI RTX 2060 VENTUS XS kullandım. İki kart da kısa ve çift fanlı idi. O halde bile oyunlarda en fazla 70-74 görüyordum. MSI AFTERBURNER ve Zotac Firestorm ile fan profili aktif ederek 60 derecede %70 hızla çalışmasını sağlayınca oyunlarda en fazla 65-69 dereceleri gördü.
Özetle RTX ekran kartları gayet serin çalışan kartlar, bırak sıvı soğutmayı pahalı olduğu için 3 fanlı versiyonlar da almaya gerek yok. Paran varsa o ayrı.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim, Bana bir arkadaş yardımcı oluyor, Modelini bilmiyorum ama bana dediğinde, 1070 Ti + Sıvı soğutma veyahut RTX 2070 Yapabiliriz, neden RTX 2070'e de sıvı soğutma takmıyoruz dedim, o şekilde daha fiyat senin bütçeni aşar dediğinden iki arada bir derede kaldım. RTX 2070'e karar verdim teşekkür ederim hepinize.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı