İlla 2K monitör diye tutturup adamın kafasını karıştırmayın 2K monitöre illa ki ihtiyaç yok burada ki sorun yazılımsal. DDU ile silip sırayla en güncelden geriye doğru driverları kurarak sorun yaşamayana kadar silip bir önceki driver ı kurarak dene bakalım bence sorun yaşamayacağın bir driver sürümü mevcuttur.
Oyun içi değerleri paylaşın. Özellikle BF1 gibi oyunlarda 8GB ve tek kanal olan RAM'ler sorun olabiliyor.
CPU ve RAM kullanımı ne durumda peki?Eski ekran kartım takılı şu an ama ben değerleri yazayım. GPU kullanımı genelde 40 50 60'larda. FPS ise genelde 60 ve altı. Her şey en yüksekte. BF1'de durum böyle. Diğer oyunlarda ise benzer. Gene GPU kullanımı ve FPS düşük.
Bu videoda Ryzen 5 1400 Gtx 1070'i zorlanmadan rahatlıkla besleyebiliyor 1070ti yide rahatlıkla besleyebilir o işlemcinin 1080 e kadar yolu var. İşlemciden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
CPU ve RAM kullanımı ne durumda peki?
Kullandığınız RAM oynadığınız oyunlar için yetersiz. R5 1400, 1070Ti'ı besleyebilecek güçte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.