Thermaltake View 27. Ön pleksiyi çıkık durumda. 2 fan üst üste gelecek şekilde toplamda 6 fan içeri hava üflüyor.Kasanız nedir ? Belki hava akışı iyi değildir.
Thermaltake View 27. Ön pleksiyi çıkık durumda. 2 fan üst üste gelecek şekilde toplamda 6 fan içeri hava üflüyor.Kasanız nedir ? Belki hava akışı iyi değildir.
Kasada sıcaklık sorunu olduğu için ön pleksiyi kaldırdım. İşlemcimde ısınıyordu çıkarınca normale döndü. Yani kasanın hava sıkıntısını çözdüm. Gta 5 te az önce attığım karede şu anda 77 derece oldu. Bence problem var gibi.Bence normal fazla kasmayın derim. Kasaiçi sıcaklığa yönelin fanları arttırın veya kalitelilerini falan alın. Gayet normal
Kasanın kapağı açık GTA 5 aynı yerde 73 derece.Kasanın kapağını çıkarıp denediniz mi? Hava sirkülasyonunun bozulacağını biliyorum ama eğer içerdeki sıcak hava dışarı atılamıyorsa kasa kapağını çıkarmak sorunu algılamaya yardımcı olabilir. Konuyla alakasız fakat hangi çözünürlükte hangi ayarlarda GTA 5'te o FPS'leri alıyorsunuz?
2 aylık daha kart. Henüz öyle bakımsal bi temizlik zamanı geldiğini düşünmüyorum.Kartı ne kadar süredir kullanıyorsunuz? En son ne zaman kartın temizliğini yaptınız? Benim kart GTA 5'te o ayarlarda %70 falan çalışıyor. Kendi sorunumun çözümünü bulamadım maalesef.
Benim oda çok tozlu olduğundan 2 ayda kartların her yeri toz oluyor. İlk aldığınız andan beri mi bu sorun var?2 aylık daha kart. Henüz öyle bakımsal bi temizlik zamanı geldiğini düşünmüyorum.
Evet ilk aldığımdan beri mevcut. Havalar sıcaktı dedim umursamadım ama artık havalar sıcakta değil.Benim oda çok tozlu olduğundan 2 ayda kartların her yeri toz oluyor. İlk aldığınız andan beri mi bu sorun var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.