GTX 1070 ve i7 6700K Apex Legends FPS Düşme Sorunu

a_blackdoor

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşılacağı üzere iyi bir sistemim olmasına rağmen Apex Legends'te FPS düşüşü oluyor. Elimden gelen her şeyi yaptım ancak sorun hala devam etmekte. Desteğinizi bekliyorum, teşekkürler. İyi Sosyal'ler.

Temiz kurulum yapıldı.
Windows güncel ve orijinal.
Sistem bileşenleri güncel.
BIOS güncel.
Oyun SSD atıldı.
HDD ve SSD, HD Tune ile tarandı sorun gözükmedi.
Benchmark testleri normal.
Sıcaklık değerleri stabil.
RAM'ler 3200 MHz'e alındı.
Sistem Yüksek Performansa alındı.

Bu tarz birkaç işlem yaptım.
Düşüş anının SS'leri ektedir.
Sistem detayı ektedir.

apexdrop1.png
apexdrop2.png
pc1.png
pc2.png
benchmark1.png
pctemp1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Fps anlık düşüşleri oyun optimizas yonu ile alakalı olabilir ramleri tek tek denemek lazım kasa sogutması nasıl oyunda sorun olabilir antivirüs varmi görev yöneticisini acın kaynak kullanımı nedurumda inceleyin apex agır bir oyun cok grafik var birde endüsük ararlarda deneyin fark ne kadar 1saatlik oyun farkı

Fps anlık düşüşleri oyun optimizas yonu ile alakalı olabilir ramleri tek tek denemek lazım kasa sogutması nasıl oyunda sorun olabilir antivirüs varmi görev yöneticisini acın kaynak kullanımı nedurumda inceleyin apex agır bir oyun cok grafik var birde endüsük ararlarda deneyin fark ne kadar 1saatlik oyun farkı
Isı değerleri oyunda gayet normal, virüs programı yok, sisteme fazla yüklenme yok. Oyunda birkaç ayar kısınca düşüşlerin kalktığını fark ettim. Ama yüksek ayarlarda zaten iyi FPS alıyorum neden böyle bir sorun var anlamadım doğrusu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı