2400 civarı olur herhalde Vatan'daMarkalar sizce kaç TL olur ve TDP değeri elektrik faturasını ne kadar etkiler?
Elektrik hakkında bir bilgim yok çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
2400 civarı olur herhalde Vatan'daMarkalar sizce kaç TL olur ve TDP değeri elektrik faturasını ne kadar etkiler?
Teknobiyotik'de ön siparişe çıktı bile.[emoji3]@Anıl Budak RX VEGA modellerin Türkiye'ye geç geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.(2018'e sarkabilir.)
Zaten gelse bile madenciler sağ olsun raflarda yerini almadan tükenecek.
Bunları da göz önünde bulundurup düşünmekte fayda var.
İnternet sitesine girerseniz stokların tükendiğini görürsünüz.Teknobiyotik'de ön siparişe çıktı bile.[emoji3]
Yine gelir. [emoji3] Bu defa Sinerji'ye Vatan'a gelir. [emoji1]İnternet sitesine girerseniz stokların tükendiğini görürsünüz.![]()
Vatan'ın koyduğu Kar oranıyla yurt dışından GTX 1080 alınır 1070 fiyatına. Hele bir de Vega'lar "hyp"lıya. Vatan'dan alınmaz bence o fiyatlara.Yine gelir. [emoji3] Bu defa Sinerji'ye Vatan'a gelir. [emoji1]
Teknobiyotik'de ön siparişe çıktı bile.[emoji3]
Crossfire yapmak için çok güçlü bir PSU lazım, aslında değerleri biraz düşük olsa çok iyi olurdu. Bana hala 1070 daha mantıklı geliyor ne bileyim.
Vatan'ın koyduğu Kar oranıyla yurt dışından GTX 1080 alınır 1070 fiyatına. Hele bir de Vega'lar "hyp"lıya. Vatan'dan alınmaz bence o fiyatlara.
28'inde çıkacak. Daha Türkiye'ye bile girer mi meçhul.
Katılıyorum. Üstelik yabancı forumlarda da kartlar sevilmedi pek. 1.5 senelik kartları bile 2x güç ile geçemiyor. GTA V'te üstelik GTX 1070 RX Vega 64'e 10 FPS fark atıyor. Benim pek hoşuma gitmedi kartlar. Birde fan sesini dinleseniz var ya çok sesli.
3-5 tane gelebilir ama anında tükeniyor işte. Ben Vega 64 ün özel hava soğutmalı modellerini bekliyorum ama halen alıp almama konusunda kararsızım zira kartlar ciddi anlamda beklenenin altında kaldı.Yine gelir. [emoji3] Bu defa Sinerji'ye Vatan'a gelir. [emoji1]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.