GTX 1070 yerine RX Vega 56 alınır mı?

@Anıl Budak RX VEGA modellerin Türkiye'ye geç geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. (2018'e sarkabilir.)

Zaten gelse bile madenciler sağ olsun raflarda yerini almadan tükenecek.

Bunları da göz önünde bulundurup düşünmekte fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Anıl Budak RX VEGA modellerin Türkiye'ye geç geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.(2018'e sarkabilir.)

Zaten gelse bile madenciler sağ olsun raflarda yerini almadan tükenecek.

Bunları da göz önünde bulundurup düşünmekte fayda var.
Teknobiyotik'de ön siparişe çıktı bile.[emoji3]

Yine gelir. [emoji3] Bu defa Sinerji'ye Vatan'a gelir. [emoji1]
Vatan'ın koyduğu Kar oranıyla yurt dışından GTX 1080 alınır 1070 fiyatına. Hele bir de Vega'lar "hyp"lıya. Vatan'dan alınmaz bence o fiyatlara.

Teknobiyotik'de ön siparişe çıktı bile.[emoji3]

28'inde çıkacak. Daha Türkiye'ye bile girer mi meçhul.

Crossfire yapmak için çok güçlü bir PSU lazım, aslında değerleri biraz düşük olsa çok iyi olurdu. Bana hala 1070 daha mantıklı geliyor ne bileyim.

Katılıyorum. Üstelik yabancı forumlarda da kartlar sevilmedi pek. 1.5 senelik kartları bile 2x güç ile geçemiyor. GTA V'te üstelik GTX 1070 RX Vega 64'e 10 FPS fark atıyor. Benim pek hoşuma gitmedi kartlar. Birde fan sesini dinleseniz var ya çok sesli.

Vatan'ın koyduğu Kar oranıyla yurt dışından GTX 1080 alınır 1070 fiyatına. Hele bir de Vega'lar "hyp"lıya. Vatan'dan alınmaz bence o fiyatlara.

28'inde çıkacak. Daha Türkiye'ye bile girer mi meçhul.

Katılıyorum. Üstelik yabancı forumlarda da kartlar sevilmedi pek. 1.5 senelik kartları bile 2x güç ile geçemiyor. GTA V'te üstelik GTX 1070 RX Vega 64'e 10 FPS fark atıyor. Benim pek hoşuma gitmedi kartlar. Birde fan sesini dinleseniz var ya çok sesli.

Bir de Crossfire veya SLI eskisi gibi öcü değil artık oldukça verimli oldular, 1070 alanlar ileride ikinci el 1070 alarak güzel bir SLI sisteme sahip olunabilir. Kendim 1060 yerine RX 480 almış ve memnun kalmış biri olarak şu an aynı şeyi Vega için söyleyemiyorum.

Yine gelir. [emoji3] Bu defa Sinerji'ye Vatan'a gelir. [emoji1]
3-5 tane gelebilir ama anında tükeniyor işte. Ben Vega 64 ün özel hava soğutmalı modellerini bekliyorum ama halen alıp almama konusunda kararsızım zira kartlar ciddi anlamda beklenenin altında kaldı.

PS4 Pro aldım exlusive lerin keyfini çıkarıyorum. XoneX de alacağım dolayısı ile epey kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı