Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 31 Ağustos 2021 #1 Merhaba ürünüme kefilim MSI GTX 1070 Gaming X sadece oyun oynandı. Kutusu var kutu içeriği fulldür. Pazarlıksız fiyattır takas düşünmüyorum FurMark'da 70 dereceyi geçmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021
Merhaba ürünüme kefilim MSI GTX 1070 Gaming X sadece oyun oynandı. Kutusu var kutu içeriği fulldür. Pazarlıksız fiyattır takas düşünmüyorum FurMark'da 70 dereceyi geçmedi.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 31 Ağustos 2021 #3 Elasmotherium dedi: Fiyat? Genişletmek için tıkla... Fiyatı yazmıştım ama düzenleyen mod silmiş sanırım fiyat: 4000 TLdir pazarlıksız
Elasmotherium dedi: Fiyat? Genişletmek için tıkla... Fiyatı yazmıştım ama düzenleyen mod silmiş sanırım fiyat: 4000 TLdir pazarlıksız
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 20 Aralık 2021 #4 Merhaba, ürün hala satılık mı? Ynka dedi: Merhaba ürünüme kefilim MSI GTX 1070 Gaming X sadece oyun oynandı. Kutusu var kutu içeriği fulldür. Pazarlıksız fiyattır takas düşünmüyorum FurMark'da 70 dereceyi geçmedi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ürün hala satılık mı?
Merhaba, ürün hala satılık mı? Ynka dedi: Merhaba ürünüme kefilim MSI GTX 1070 Gaming X sadece oyun oynandı. Kutusu var kutu içeriği fulldür. Pazarlıksız fiyattır takas düşünmüyorum FurMark'da 70 dereceyi geçmedi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ürün hala satılık mı?
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 20 Aralık 2021 #5 Ali Özbakır dedi: Merhaba, ürün hala satılık mı? Merhaba, ürün hala satılık mı? Genişletmek için tıkla... Satarım ama bu fiyattan değil tabii ki.
Ali Özbakır dedi: Merhaba, ürün hala satılık mı? Merhaba, ürün hala satılık mı? Genişletmek için tıkla... Satarım ama bu fiyattan değil tabii ki.
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 20 Aralık 2021 #6 Tabiki fiyat konusu ayrı. Ben forumdan güvenilir birisi ile sağlam bir kart almak peşindeyim. ozbakirali@hotmail.com adresi üzerinden bana ulaşabilir misiniz rica etsem.
Tabiki fiyat konusu ayrı. Ben forumdan güvenilir birisi ile sağlam bir kart almak peşindeyim. ozbakirali@hotmail.com adresi üzerinden bana ulaşabilir misiniz rica etsem.