İşletim sistemi
Windows 10

SMHDMRTS

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Kalite Mühendisliği ve Yöneticiliği
RAM
Hyperx
SSD veya HDD modeli
Segate 2 TB HDD
Ekran kartı
ASUS GTX 1080 8 GB
Anakart
B-450 PRO TOMAHAWK
İşlemci
İ7 1300
Elimde GTX 1080 ekran kartım var
16 GB RAM 2X8
B-450 Pro Tomahawk var
2K 144 Hz monitörüm var lakin RDR2 oynarken kasaba yakınlarında deli gibi kasıyor
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci çuvallıyor olabilir, işlemci bilgisinde i7 yazıyor ama hangisi? 1300 diye bir model yok, Ryzen 1300X mi yoksa? Hangisi olduğunu belirtmende fayda var ek olarak grafik ayarları ve benchmark değerlerini görebilmek adına işlemci/ekran kartı sıcaklık ve çalışma saat hızlarını da gösteren ek bir görsel veya video yollayabilirsen çok iyi olur.

Elimde GTX 1080 ekran kartım var
16 GB RAM 2X8
B-450 Pro Tomahawk var
2K 144 Hz monitörüm var lakin RDR2 oynarken kasaba yakınlarında deli gibi kasıyor
RDR 2 2K'da kastırabilir. Fakat 1080'de çok iyi bir kart. Bence sorun işlemcide fakat işlemci modelini doğru belirtirsen harika olur

Oyunu 2K'da mı oynuyorsunuz yoksa o, sadece monitörün özelliği mi?

Elimde GTX 1080 ekran kartım var.
16 GB RAM 2x8.
B-450 Pro Tomahawk var.
2K 144 Hz monitörüm var lakin RDR2 oynarken kasaba yakınlarında deli gibi kasıyor.

Oyun 2K da mı oynuyorsunuz ve ayarlar ne durumda, şahsen bende bir ayar vardı Vulkan diye onu DX 12 yapınca kasma sorunu olmamıştı.

Oyun 2K da mı oynuyorsunuz ve ayarlar ne durumda, şahsen bende bir ayar vardı Vulkan diye onu DX 12 yapınca kasma sorunu olmamıştı.

Maalesef onu da denedim lakin sonuç aynı.
i7 1300 diye bir işlemci yok.

i5 de olabilir orucluğuma verin.

Oyum içinde benchmark yapmak isterken oyun çöktü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…