GTX 1080 AM4 Sisteme 4000 TL işlemci önerisi

Bütçe
4000
Benim önerim hala aynı şuanda 6k bandında rx 6600 alabilirsiniz ve bu gpu 1080 i geçiyor teknolojileri de cabası. Üstüne bir de işlemciyi aldığınızda taş gibi olur sistem 5600 x te örnek 10 fps fark alacaksanız bu şekilde 30 fps alırsınız.

Ha ama ben sadece valo cs oyuncusuyum diyorsanız 1080 kalsın alabileceğiniz en yüksek işlemcilerden alın eğer monitörünüz iyiyse.
Sizin mesajı yeni gördüm tabii ki öyle daha mantıklı.

Yalnız hocam artık 6K bandında değil 4750TL bandında. Ayrıca konu sahibinin sisteminde işlemci yükseltmesi daha iyi olur bence GTX1080 hala güzel bir ekran kartı günümüz için.
Evet daha ucuza varmış ben akakçe vb yerlerden ziyade hepsiburada vatan gibi yerlere baktığımdan onu baz almışım kusura bakmayın. Arkadaşın ne oynadığına bağlı fps oyuncusuysa gpu kalsın işlemciye abansın. Ama ben hikayeli oyun seviyorum sadece onları oynuyorum diyorsa bence gpu değişio 5500 almalı.

Sistemimde gözle görünür bir fark elde edebilir miyim boşa almak istemiyorum da.

R7 5700 uzun vadede şahsi düşüncem 1-2 gömlek daha güçlü ekran kartını besleyebilir, bence bu sistemde daha ileriye dönük bir işlemci almak ve işlemci artık yetersiz deme sürenizi 1-2 yıl ileriye atmak daha mantıjlı.

Çok aktif bir şekilde oyun oynamıyorum hafta içi bir iki saat ve çoğunluklu olarak hafta sonu warzone2.0 ı 60 fps bile alamayınca bu kararı aldım :D

Benim önerim hala aynı şuanda 6k bandında rx 6600 alabilirsiniz ve bu gpu 1080 i geçiyor teknolojileri de cabası. Üstüne bir de işlemciyi aldığınızda taş gibi olur sistem 5600 x te örnek 10 fps fark alacaksanız bu şekilde 30 fps alırsınız.

Ha ama ben sadece valo cs oyuncusuyum diyorsanız 1080 kalsın alabileceğiniz en yüksek işlemcilerden alın eğer monitörünüz iyiyse.
monitörüm aoc 27g2u 144 hz 1 ms lol de bile sabit 144 fps alamıyorum bu olayda canımı sıkıyor

Çok aktif bir şekilde oyun oynamıyorum hafta içi bir iki saat ve çoğunluklu olarak hafta sonu warzone2.0 ı 60 fps bile alamayınca bu kararı aldım :D

monitörüm aoc 27g2u 144 hz 1 ms lol de bile sabit 144 fps alamıyorum bu olayda canımı sıkıyor
Warzone işlemciye çok önem veriyor benim önerim 5600 alıp köşeye çekilmeniz. O rahatça yetecektir.

Bir

Warzone işlemciye çok önem veriyor benim önerim 5600 alıp köşeye çekilmeniz. O rahatça yetecektir.

Bunlar arasında hangisini tercih etmeliyim

Bir

Bir

Öncelikle 5600 g ye gerek yok zaten harici ekran kartınız var. 5600x performans olarak 5500 ü havada karada geçiyor ama fiyat olarak pahalı. R5 5500 de warzone a yeter ama hangi ayarda kaç fps alırsınız onu bilemiyorum size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı